Challenge je da li prebiti takvog vozaca ili pricati sa njim... posle te situacije
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jesu li psi prezivjeli?
Prema tome, šta da ti kažem?
U Tuzima poginula cerka Edina KrnicaKao suvozac. Jutros me docekala pretuzna objava na instagram...
https://www.cdm.me/hronika/u-udesu-u...-edina-krnica/
Uzas..
Izgleda da je poginuo Bozo Sundic, bivsi direktor RTCG-a.
https://www.cdm.me/hronika/udes-u-pl...na-jedna-osoba
je li prekrsaj protiv bezbjednosti saobracaja kad neko ubetonira banderu pa umjesto da se ista odvali se smota auto oko nje??
na stranu koliko je junosa letio pa je imao siline udarca za to
Je li bilo sto banderi?
lagano moze da bude krivicna za ugrozavanje bezbjednosti saobracaja... nisam pravnik ako grEsim nek me neko ispravi
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
i ja mislim da postoji razlog sto, po dizajnu, one idu na zasebnu plocu i sa sarafima koji se kidaju
da se ne savija 2 tone auta oko njih kao tijesto preko oklagije
nije mi narocito zao ovih sto se istripuju na fast & furious pa probaju sta god da probaju - bolje banderu no kakvog pjesaka ili neduznog vozaca u kola da potrebe, ali opet...
E to, zamisli da je tu bila jedna cijela familija, pa obrisao bi je za sekund, a junac bi dobio max godinu dana.
Aj nek neko prevede mi ovaj tekst
L.M. je upravljao vozilom marke „Audi“ i kretao se iz pravca Podgorice ka Kolašinu, piše Pobjeda.
U nezgodi je povrijeđena i njegova saputnica R.J.
U saobraćajnoj nezgodi učestvovalo je i putničko motorno vozilo „Audi“, kojim je upravljao Š.N. (38), koji se kretao iz pravca Kolašina ka Podgorici.
Kako je Pobjedi saopštila Maja Šćepanović, rukovoditeljka ODT-a u Kolašinu, na osnovu prikupljenih podataka, dat je nalog da se Š.N. (38) liši slobode. On se sumnjiči za teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja.
Po ovome vozio je kontra smjerom.
Last edited by pauki; 29-11-25 at 15:30.
100%, kako, ne znam.
Vidjecemo jel bilo iz istog pravca...
Last edited by NetworkMaster; 29-11-25 at 15:38.
Bice rikverc
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ili se okrenuo na ona mjesta dje stoje presretaci?
Na izlazu sa autoputa je bila nesreca
Umoran sam od svega sto znam
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks