Sticajem okolnosti iz prve ruke znam koliki je stiskavac u rusiji,a mogu samo da zamislim sta im rade po dagestanu.tako da meni smrdi na ono tipicno ako necete na front 'ajte pred kamere.
Ja mislim da Topuria vjerovatno sebi daje dui vremenski period da dobro pripremi odbrambeno rvanje protiv Tsarukyana, a borba sa Paddy-em samo da mu prui to vrijeme, jer za njega ne treba nita specijalno da sprema.
Topuria ostavio pojas![]()
Gejci vs Paddy za pojas u Jan, strasan card.
+ umar vs figueiredo![]()
Last edited by starovaroshki; 27-11-25 at 23:22.
Je li moguće da će ta brutalna divizija potencijalno imati Paddy-a za šampiona. Mogu mislit kako je Arman sad nervozan...![]()
Pored Tsarukyana, evo jo jedne nepravde, UFC daje Diegu Lopesu borbu za titulu umjesto Movsaru koji je neporaen, i koji je već pobijedio Lopesa 2023-e god. pri tom je Lopes imao title shot skoro u kojem je izgubio. UFC izgleda ba otvoreno izgleda eli da poalje poruku da neke borce ne gotivi.
![]()
Mislim da je veca nepravda ucinjena prema Murphy-u nego Movsaru
Ljudi ne kapiraju da se u visokom ealon MMA igra duboka igra (kao i u drugim sportovima na najvećem nivou), iako prosječni poznavaoci ovog sporta misle da je to isključivo sport za divljake i bezmozgače.
Evo da objasnim to se tu deava iz nekog mog analitičkog ugla, Islam i Khabib su u vie navrata na X.com platformi objavljivali da ele da vide prvo Iliju protiv Armana. Glavni razlog tome je to to ele da vide kako će se Ilija nositi sa borcem koji ima sličan stil kao Islam, da bi eventualno uvidjeli gdje su Ilijine mane u greplingu, gdje je izuzetno dobar, gdje trebaju biti oprezni, na čemu treba poraditi itd. Trenutno je Ilija njima dobrim dijelom enigma, pogotovo kada je parter u pitanju, dok u standup znaju ta da očekuju i čega treba da se paze.
Sa druge strane Ilija vjerovatno igra tu istu psiholoku igru. On ne eli da se bori sa Armanom, nego hoće direktno da ide na Islama, to na prvi mah moe djelovati čudno, neće da se bije protiv jednog greplera ali oće protiv drugog, ali on to radi kako ne bi eksponirao svoje mane ili eventualno pokazao isto svoje sposobnosti protiv njega da bi Islam i njegov tim imali materijal za proučavanje i pripremanje preciznijeg game-plana za njihov budući okraj.
Oruje za koje protivnik ne zna je najopasnije (ovo sam malo modifikovao onu izreku "Udarac kojeg ne vidi je najopasniji").
Naravno, performans pojedinca je timski rad, vecina boraca ima tim ljudi iza sebe koji radi duboke analize potencijalnih protivnika. Upravo Ilia je pokazivao onim Nelk boysima kako rade analize protivnika. Ilia ne moze da preskoci Armana ako ufc odluci da treba da se pobiju, ako ne bude htio, oprace ga Dana javno kao sto je Jonesa oprao da je ispario iz meca sa Aspinalom i znacemo tada da je pobjegao od Armana.
Ilia je valjda prevario zenu i ova mu je saznala i razvode se, i oce da mu uzme djecu, to sam ukapirao iz onoga sto se pise na mrezama, zato ga i zezaju da prati sve sto Conor radiali razumijem da ne moze da se fokusira na borbe i da oce da rijesi to prvo pa da se vrati borbama, ali cisto sumnjam da bjezi od ikoga, a sto se njega kao borca tice, sumnjao sam u njega protiv Volka, pa i protiv Oliveire i vise necu nikad
![]()
Pazi ovome dosadanji rezime, sramota je da su mu dali da se bije za pojas umjesto Armana:
![]()
Paddy je atraktivan, donosi fanove iz eu, ocekivao sam ovo, a i vjerovatno ce zadavit Gejcija
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks