Ja volim vidjet kad se pobiju u parlament, jedini momenti kada nesto zapravo i rade![]()
Inace dokle ce vise ici ovo ovako
https://www.vijesti.me/v/784907?utm_..._share_counter
Gle cuda ministar laze i cuva ledja sestrama. Da li ce kod nas ikad iko od medicinskog osoblja da zavrsi na robiju ? Zbog nemara je beba zivot izgubila i nikom nista.
Izgleda da nije iz bitne familije, inace bi dosad vec lecelo perje.
Inace nema grdjeg ponasanja u medicini od ponasanja medicinskih sestara (cast pojedinima). Prosto me cudi da ih ne bije narod na dnevnoj bazi.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja znam jednog doktora koji je bio u zatvor jer mu je pacijent umro. Nije mu oduzeta licenca, ali nije ni radio nikad nakon toga.
I za ono u Bijelo Polje nema krivih. Cisto da se ne zaboravi.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Policija razbila mrežu stranih boraca: Uhapšen Danilovgrađanin, na računu imao milion i po eura, pronađeno oružje, sablje, bajoneti, obilježja stranih formacija…
https://www.cdm.me/hronika/policija-...-miliona-eura/
Više se ne moš ni privatnik biti u ovoj državi od biznis barijera.
γνῶθι σαὐτόν
Lik umislio da Taras Buljba, ovi nasi ga hapsili par puta ali to nije dovoljno bilo da vide kakav je ovo komat budale.
https://www.cdm.me/hronika/ko-je-uhapseni-danko-savic/
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ima milion i po i raspad od namjestaja... mozda je prodavao magarexe mlijeko na veliko...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
To mu je starevina,ima taj nekretnina dje 'oces.
U svakom slučaju kad ovo čovjek pročita osjećaj sigurnosti u ovoj zemlji je ravan nuli.
Минвајл Пицоусти још једном блокирао отварање расправе о резолуцији о Јасеновцу, јер очигледно није тајмјнг добар за Србију да уради тако нешто.НИС, ЈАНАФ итд.
А његове подгузне муе, и њигове апологете су то овдје урадиле баш у ових неколико година кад нам толико тога зависи од Хрватске.Њима је тајминг био одличан.
За сад се директна штета броји у блокираних 50 милиона за одбрамбени колеџ и привремено блокирано једно поглавље.
https://x.com/KonteZanovic/status/19...KjVtGlLFg&s=19
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pa eto oni su veliki u odnosu na nas i kao na krv su i na nož ne mislim na narod no na vlastelu ali sarađuju na štetu istog naroda i jedne i druge države a ođe lijepo im front.Jasno je iz ovoga da Beograd i Zagreb igraju igre a mi smo vazda imali kolaborante u svakom smislu.![]()
Krleža bi se složio s tobom.![]()
ASK kad provjerava migrante... tako i za satove...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Cuveni dobrocinitelji nocni vukovi na tapetu...Udar na srpstvo,krst...nastavi niz.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Pričaju ljudi koji glasaju DPS
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Gdje će se sada školovati Ljaljaši?
Boris Furundžija don’t like this.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Viđeh da je PodgoricaU dobila titulu za evropsku prijestolnicu mladih 2028 kako me scena snimka koji se izbaci podsjeti kad je Nikšić dobio titulu za grad kulture od iste EU mislim scena slavlja političara.Mora da su im sugerisali znate kako naš narod a jes bilo reakcija običnih ljudi iz Podgorice kako Nikšić ta četnička kasaba i to vele aj vidite vi sad malo Podgoričanima a da je pameti u ovaj narod boljelo bi ih uvo za bilo kakva priznanja sa strane da su ujedinjeni da ih uvo boli.Ođe će naravno najveći dio grantova u parama ako se tako reče da namjeste ovima i onima pa kad na naplatu dođu izvještaji EU kao đe ste trošili pare biće okey niste ispunili projekte daj Skadarsko Jezero.Zvuči ka teorija zavjere ali bojim se da nije.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 28-11-25 at 21:44.
Kao sto sam pisao ranije za "evropsku prestonicu kulture" - Niksic, tako je isti slucaj i za ovo u PG. Jedino sta ovo znaci je da se PG "obavezuje" da ce na 12 mjeseci organizovati malo vise nekih gluposti i proseravanja za mlade.
Po njiovijem aktima jel ka na eurovizije.Đe Britanci dominiraju.
Vazda mi je bilo nešto u fenomen što baš pet muškaraca u ove gej grupe ka bekstrikt bojsove.
Možda u projekat mladih Podgoričana traže petoricu u razvrat.
A lako će ih nać u Porto veli jedan JBT sve same gej žuraje.![]()
Last edited by Bluemoon; 29-11-25 at 00:25.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks