Pa i rekao bih
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mene niko ne dere ali ima onih koje deru jer im šalju migove iako u sebi pomisle viđ magarca.
Sve dođe na naplatu.Ili one alo alo konobar.
A i lošim vlasnicima dođe na naplatu đe su stoka prema njima.JBG ne mogu ja tu da im sudim ja sam samo u goste.Nek se vlasnik vidi s time.
Ja da imam kafanu i da mi se neko na gosta požali sa realnim razlozima taj bi zadnji put uša.
Last edited by Bluemoon; 27-11-25 at 18:23.
Pa i rekao bih
Kako da priznam nešto što ne kontam?
Mislim drag si mi lik ja da ti rečem možda jedan od rijetko dragih na forum ali ne kontam jednostavno ne kontam što je u ovaj slučaj hobista.
Kriglica ti je bruka dobra.
EDIT:
prijeki lijek je ima strašne fotke na ove teme žao mi je što ne svrće više u ovu našu kafanu.![]()
Last edited by Bluemoon; 27-11-25 at 18:51.
Nego smaramo svi skupa ja ponajviše ka kolovođa pa da iziđemo iz začarnog kruga drug @KaemSe kad odeš u Beograd otiđi ako imaš prostora na Arka Barku i kuleraj tamo uz Pivo na najjaču pucačinu pogleda na Beograd.Sam.Imaju odlična piva.
On ti je đavo đe si šnjime uša u izazove crni sine.Ovo đavo u pozitivni smisO.
Šta je ovo moj joni, povratak u budućnost 4 tranzicija
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Aaaaaa namazano
Aj ne smarajte obojica da čujemo kralja kafane nad kraljevima ko šta pije ja častim.Baš ne nešto inače nervira što u MNE ženi ne daju da časti ono ka nije u manir.
Last edited by Bluemoon; 27-11-25 at 19:41.
Moram se upisati. Ali ovo jedna dvije one Buvine sa iglicama. Ovo je samo jer je lijek, ne bih ja inače
Uh, nisam crno vino pio ne pamtim.
#fakenews
Više sam ja iskustava zaboravio no što su neki stekli,no aj' sad. Bar priznajem da sam omečio i da mi više ne ide. Što'š godine stižu. No, bar je isplativije tako. Sve mi manje alkohola treba da postignem isti efekat ka što sam nekad u 20-tim
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ajde ne crnjači u ovaj slučaj se lijepo konobar zamoli za salvetu.Ali lijepo nikako nabusito.![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks