Biga sa foruma, vidi sa njim. @kaem se
eo ga hisense ovaj oDvlazivac vrhunski radi..i aplikacija mu je bez greske za razliku od gree+ koja budali i nece da upali klimu kako treba...
ima kod rodjaka xiaomi ovlazivac eo par godina radi bez greske
mada nisu to komplikovani uredjaji ne bi trebalo da bude problema
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Vidi moš li da izboksuješ ako sve misliš odjednom da iskeširaš od jednog proizvođača što ima - dobar popust a sve što si nabrojao manje više nema velikih zajebancija da su skupe ukoliko ode nešto u kvar.Grijač recimo ka meni na mašini za suđe.Osim veš mašine koja ima elektromotor tu me beko zajeba.No bojim se što se tiče bilo kojeg brenda veš mašine koliko ih drži i garancija.
Ja sam ti upravo kupio Beko ugradnu rernu i plocu i aspirator. 10 godina imamo sve Beko i nastavili smo.
Najvise sto je servis u Baru,momak je prva liga,tacan precizan,korektan.
Ja sam iskreno zadovoljan,dobili smo popust je znamo momka koji upravo ovako tj ista cijena
Tj znaci nisam dobio popost,nego valjda on nije zaradio.
https://www.eurotehnikamn.me/beko-ug...e-17321-b.html
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Uzeh sve u bosh zahvaljujuci kolegi @stefke
Moram jos TV uzet, dobrih ima u multikom ali sad vidim samo ako se ojde tamo. Nema sanse da cu se sjutra lomit sa narodom da bi oni bili srecni i slikali punu radnju
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Momci i djevojke, znam da je bilo dosta pisanije, ali s telefona je bas smor listat, ne mogu nista da nadjem. (Iz nekog razloga mogu samo da izvrtim oko 20ak postova unazad)
Ako moze ukratko preporuka za masinu za susenje vesa, zasto da, zasto ne ? Budzet je tu nedje do max 600eur.
Fala vi
EdiT: samo za susenje, nista ove kombinovane.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Last edited by Shadow'91; 24-12-25 at 23:07.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja bih ti preporucio Bosch koju imam. ali to prelazi tvoj budzet...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
@Shadow'91
Ukratko, zašto ne?...ja nemam logičan odgovor, a priznajem da sam nekad vlasnike sušilica i mašina za suđe smatrao snobovima, jer štrik je za sušenje veša a sunđer i deterdžent za pranje suđa. Sad, žene i auta bih se odrekao ali ta dva aparata nikad.Eto, nisam ti od pomoći neke ali javiće se neko rečitiji
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Bilo koja sa toplotnom pumpom samo gledaj sto veci A+++
Isti ti je matrak svaka ionako posle 5 godina mijenjas
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
mi smo kondenzacionu nedavno zamijenili ovom sa toplotnom pumpom, sve pohvale: https://tehnoplus.me/artikli/masina-...oplotna-pumpa/
vidim da ovog modela trenutno nema na stanju, ali možeš vidjeti neki poput toga.
Ja sam ovu uzeo, zena je prezadovoljna (to mi je mjerilo valja li za sve), ves skoro sav opeglan izadje.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Gledaj obavezno da ima produzenu garanciju, 5 godina... Ja imam kombinovanu, nije losha, završava posao to što meni treba...Za škuri vesh definitivno nije, guzva ga i skuplja, za bijeli odlična...
Fala vi dobri ljudi
Eo idemo sutra u trgovinu, pa cemo vidjet.
Ne moze se od ove djaolje vlage nista osusit, mojima doma je top, sporet na drva , nema sta se ne moze osusit pored njega, a vamo dje sam ja sunce zimi vidimo taman ko da smo u Norvesku..
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Nisam do sad imao iskustva al je li tako normalno da posle 3 sata sušenja veš bude nesuv nego nekako mrvicu kao vlažan? Isto tako, kako suši 3 sata??? Nisam znao da je tako slab taj grijač
Sent from my CPH2611 using Tapatalk
Sate sate sate
Je li ko probao da suši robu pomoću odvlaživača vazduha ? Neko mi reče za to i ako radi posao to bi bio i najbolji mogući način za osušit. Staviš aparat pored raširenog štrika uveče u hodnik i ujutru sve suvo bude.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks