A prodavci su ti otprilike ovakvi...
Prema tome, šta da ti kažem?
Nisu takvi prodavci!!!
Prodavci koje ja srecem su bili taksi vozaci pa su tranzicijom kupili diplome i rad na drzavne jasli pa preko posla narucuje pokvarena kola pa ih sklapa u nekoj vukojebini,musterija doveze na pregled i samim tim ocekuje ispravan odgovor od mene strucnog lica da bi pogledao silikone po deklima i motor,e sutra te ujutro poklopi inspekcije jer bijednik prijavi i sl.
Naime poznanik iz PG sinu za 18ti kupuje CC koji ima tragove od farbanka i tragove od limarskih presa za vracanje sasije i to im predocim na vid i opet ga trguju,sta reci samo Boze pomozi....
Kupe nasi od turaka u njemackoj a turci ga sastavljali od 3 udarena komada. Dok to stigne dovlen, svi imaju po 150k km i ceramic coating na farbu sa aliexpressa
kod nissan Qashqaija 2014-2016godište , koji je bolji motor 1.5dci ili 1.6dci
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
1.5 81kw...
1.6 je na lanac on je isto ok ali naci s malom km je kao jednorog a misle da je to onaj lanac iz 124ke sto se veze krava pa to ne treba da se mjenja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Isti su.
1.5 nema ad blue i na kajs je...
Sent from my iPhone using Tapatalk
15dci 81Kw bolji izbor za Balkan....
Ako gledas neki rang tih Qashalkaja mislim da je izbor bolji da kupujes XC60 jer evo gledan u kanton Ziriha cca 100km,ima ih oko 6k plus dovoz i carina i spedicija i propratni papiri samim tim ne prelazi 10k kao ni Tiguan...
Last edited by injection; 26-11-25 at 17:24.
Za taj iznos oko 11.000e ja preko Insignia B nikad ne bi gledao (i nisam)
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
XC60 a pogotovo XC90 su mazge.
Imao sam jedan XC90 prije nekoliko dana na full servis.
Ozdrzavam nekoliko XC60, nisu bez greske ali sve u granicama normale.
Last edited by TAKUMI; 26-11-25 at 20:34.
Iz prednjeg trapa zvuci 'tk, tk' na neravninama, sta moze da bude? Osjecaj same voznje djeluje utegnuto, ne osjeca se luft. Cini mi se da se malo lakse cuje to 'tk, tk' ako je volan malo u stranu pri neravninama ili auto nagnut...
Dje to da vodim?
Letva, amortizeri, solje, ramena, stabilizatori, intermediate osovina…
Kamo da ćeram na provjeru?
Pretpostavljam da je BMW 750i u pitanju, pa u Voli motors.
Ma koji bmw i bakraci, reno odjeA povescu ja kod ovoga ili onoga da gledaju u to kao u pasulj. Reko mozda neko zna nekoga za te stvari specijalizovanog da preporuci. Pritom, ovo nije da kuca stalno. Kuca, nije da nije ali tiho i ne stalno... I ne bih rekao da ima veze sa upravljacom ili gear boxom
Last edited by zubizaretta; 26-11-25 at 22:26.
Meni se tako culo i bio je stabilizator u pitanju. Povedi kod Srdje Vidica na zlaticu. Radi samo reno.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Blagodarim![]()
Sa XC90 nemam puno iskustva ali ono sto vidim je kako treba, robusno.
XC60 ima sitnih problema, poznati problemi sa poluosovinama, pucanjem usisne grane, crijeva od turbine…
Motori su 2.4d. Djelova generalno ima a po nesto se ceka do 10 dana.
Mislim na prve verzije XC60/90. Ovo sad je koma.
Last edited by TAKUMI; 27-11-25 at 08:03.
Mene zanima ovaj model recimo opseg 2017 - 2021, on je 2.0, 190 i 234ks, ciji je to motor?
xc90 je ogroman za grad, i to me odbija, ali to je nesto sto mi treba s klincima(kolica, trotineti, bicikla...)
Cijene kod nas su bezobrazne, sad gledam nase i DE oglase, 15k lufta, hahahahaha.
Motor je Volvov ali ga radi kinezi.
Ides u Dojcland i trgujes.
I mene xc90 noviji zanima,2018+
U odnosu na vw istih godina kome dajes prednost u vezi kvarova
Poredjenje 2.0 tdi i volvov dizel
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks