Koji Bojiler kupiti?
Nebitna mi je cijena, ne treba mi da je smart.
Jedino što mora da ima je 100l ili više i mora da ima točkić za temperaturu.
Najbolje bi bilo neki sa Inox kazanom.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Valja li što? Koliko si ga platio?
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Koji Bojiler kupiti?
Nebitna mi je cijena, ne treba mi da je smart.
Jedino što mora da ima je 100l ili više i mora da ima točkić za temperaturu.
Najbolje bi bilo neki sa Inox kazanom.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Last edited by Bluemoon; 22-11-25 at 18:02.
https://www.elitinox.co.rs/proizvodi/prohromski-bojleri
Imas ih u kips
Sent from my iPhone using Tapatalk
Upravo sam to htio i ja da kažem. Ja sam tamo uzeo od 100l, doduše prije par godina.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Mene bi mnogo vise odgovaralo da se vrata otvaraju sa desna na lijevo ali kad sam se raspitivao rekose mi da tu opciju premjestanja vrata ima samo bosch serija 8 a nejjeftinija susilica serije 8 je 1400eura
Tako da ove iz serije 4 dodju jeftinije u odnosu na seriju 6 i seriju 8
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Moja je serije 6, cini mi se da mogu vrata da se rotiraju, nesto nijesam gledao ali cini mi se da moze
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Za mene odlican, radi poso i vise nego dobro. Pogotovo sto je soreman za koriscenje za 30sek, ne spadam u grupu strpljivih ljudi
Vidim cijena je sada 260eur, sa posto karticom 240eur.
Ja sam ga prije 2 godine platio oko 180eur, bila je neka akcija. Znam da razlika izmedju akcije i regualarne cijene bila oko 50 60eur. Te se ja odma zaleceh
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
I ja koristim SC 3, sjajan je. Na temu sam narucila jos ovih krpa. Mali, lako se koristi, sto kaze kolega brzo zagrije vodu. Ja jedino ne perem parket sa njim jer niej preporucljivo iako znam ljude koji ga peru sa parocistacem. Ali sve vrst eplocica, kupatilska keramika, perem i stakla sa dodatkom i staklene ograde.
Ja uzeh ovu Whirlpool za susenje. 460€ na 26% popusta u TehnoPlus. Isfalise je tamo bas.
Послато са SM-S731B помоћу Тапатока
Ima li kakvo cudo za preciscavanje vode ili slicno na akciju?
Gledam onaj zepter ali mi se ne daje 500e
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Sto rekosmo za odvlaživač vazduha?
Citah da je tico i jos neko uzeo d20hw, ima li kakav dobar deal za bf?
Jak je brend i kvalitetan a reverzna osmoza je skupa otud cijena ovi drugi su na principu uglavnom aktivnog uglja.E sad pitanje koje ja sebi postavim je da li bi nešto uzela ili ne je koliko ima i smisla.Meni recimo za vodu gradsku mislim da ne treba više za neke druge namjene no ti odluči sam čisto da znaš što cijena takva.Samo traži na principu čega neki povoljniji brend radi u tehničkim listovima.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
@kaemSe baci pogled na ovaj sajt hvale ih mislim da neki Rus radi širok im je asortiman.
https://www.akvafor.me/
Taj isti sistem kao Zepter im je 395 e.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 26-11-25 at 15:13.
Sve je to super, samo treba da ti filteri budu stalno dostupni. Ja sam nekad imao barier, filteri bili samo u bg pa, onda i oni počeli "nema trenutno, biće uskoro i sl." i onda djao ponio rabotu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
To ti vjerujem no računam ako kupiš neđe đe su specijalizirani baš za to i jedino se time bave a ne po kipsovima,okovima,tehnomaksima i slično da imaju barem toliko ozbiljnosti.
Imam i ja Whirpool za sušenje evo 2-3 godine, da je ne ureknem radi tip top (doduše bila je tad top njihov model od oko 900ak eura).
Samo gledam nakon svakog sušenja da usisam filtere, da se ne skupljaju vlakna itd.
Generalno je mašina za sušenje jedna od boljih stvari sto smo kupili, a mislio sam da mi to ništa neće trebati u životu.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Test
Poslato sa DNY-NX9 pomoću Tapatoka
Što se tiče slim mašine za sušenje, u ponudi jedino imam Beko, Candy i Gorenje. E sad šta uzeti od toga, baš nisam pametan...
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Iz ove ponude ja sam uzela Beko prije desetak godina drži se još uvijek doduše mašina za sušenje je toliko jednostavna da tu nekih velikih kvarova ne bi trebalo ni da ima.Recimo od istog beka mi je za veš otišla poslije 5 godina taman na isteku garancije mjesec dva poslije toga..prvo guma (cena prava sitnica 70 eura) onda elektro motor tu nabija cijenu ovaj iz servis Vujovića te za ruke te za epektromotor reko bolje uzet novu i uzeh Samsung.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 26-11-25 at 20:40.
Valja li ljudi taj beko ista?
Treba da opremim jedan stan koji ce se izdavat i htio bih to malo ljepse i bolje ali bosh je cini se bas preskup, electrolux se bojim da nije za nas kao u eu a nije ni on puno jeftiniji
Nabere se to na dosta
Ugradna ploca, rerna
Ugradni frizider
Ugradna masina za sudje
Ugradni respirator neki sto se ne vidi
Ugradna mikrotalasna - opciono
Ves masina
Tv 50-55 inca
Neki stapni usisivac
Mozda i onaj pljosnati bojler, stavili su cigani na ove cijene kvadrata one okrugle gadne ogromne
Da ne radi ko od vas sa bijelom tehnikom da se opari jednim udarcem
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks