Neko odluci da ne zivi...i spletom nevjerovatnih koincidencija prezivi.
Neko izadje iz kuce sa potpunom sigurnoscu da ce se tamo vratiti...i nikad se vise ne vrati.
Neko ima premalo godina da bi jos uvijek u zivotu bilo sta odlucio i mislio.
Njega likvidira crnogorski zdravstveni sistem...
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Paralelni univerzumi poslije 12 sati u vremenskoj kapsuli
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Uslov da ima gym![]()
Jedno tele se dijeli na 7 ljudi. Standard EU
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nekad su jedan covjek kupovao tele za zimnicu, pa vremenom aj da podijelimo dvojica...pa cetvorica ... pa sedmoro dijeli tele koja kosta 1300 eura...
Sto rece jedan sa sela na agrosaznanje...
"Nije vama u grad lako.."
Kralj.
Država univerzalnog normativnog morala i obrazovanja
Oduševio me jedan danas uzeo je zemlju u divljini raskrčio i od stabala napravio malu kolibu.
Pod utiskom sam cio dan od te fotke.
@kaemSe
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Moja madre je kupovala onaj časopis Galaksija i dan danas ima sve to u podrumu tačno me tuga neđe uvati kad pomislim da mora nekako da se pretvara da joj do toga nije stalo.
Neko se sjetio da arhivira sve te stare casopise, vezane za nauku i racunare, ogromna arhiva. Mogu se skinuti i pregledati, vrhunska stvar.
Ne znam da li je vlasnik stranice aktivan i dalje i da lki vise ista dodaje ali ranije se redovno azuriralo, mozda mu mozes pomoci sa Galaksijama jer nema sva izdanja
https://retrospec.elite.org/users/tomcat/yu/revije.php
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ne znam jel znaš za ovo..strašna stvar.A za brojeve mogu ga kontaktirati vaj not.
https://radiogalaksija.rs/o-nama/
A kako je pun Linkedin ovih duhovnih gurua... vidjeh koru hljeba i sjetih se porodicnih vrijednosti... gledam travu osjetim harmoniju u prirodi...bla...bla to mi je pomoglo da mi tim napreduje...
Na linkedin sam od prvih dana
Mutirao sam ga ima godina, makao sam se sa facebooka ima 5 godina i ovi postase novi FB
Realno i dalje se moze nac posao preko njega ali ebase majku ljudi
Sta cini onaj tatar iz logate, kako je dobro kad te prosere mislis po likeovima da si interesantan
Mada mi je zalije ovih mucenika koji moraju da mu lajkuju objave
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Imas na reddit cijeli sub posvecen folirantima s linkedina https://www.reddit.com/r/LinkedInLunatics/
Kad vec pomenuste Galaksiju, 11. novembra je umro Dejan Ristanovic, zao mi ga bas.
Ja sam neđe prije pola godine prvi put napravio profil tamo. Služi mi samo kao online vizit karta, čisto da imam da proslijedim link ako mi neko traži. Ili eto neko osnovne informacije o meni da može da vidi ako me sam potraži. Ali vidim da se postovi rukovodilaca repostuju, lajkuju i slično. Dosad nijesam ostavio nijedan post, niti planiram. A i kad tražim posao, uglavnom koristim staromodne metode. Nijesam siguran koliko bi mi linkedin pomogao u tome.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks