kruzni atlas, i svako prelaz kod delte....tacnije svaki kruzni tok iole prometniji zahtijeva podzemne proalze u pg... vecian guzvi se zbog ovoga pravi..
Ja sa tim ne vidim problem, u BG su isto tako morali sve dok kamere nisu postavili, pa kad ih postavise niko zivi da predje na crveno ili van pjesackog, samo stizu kazne.
kruzni atlas, i svako prelaz kod delte....tacnije svaki kruzni tok iole prometniji zahtijeva podzemne proalze u pg... vecian guzvi se zbog ovoga pravi..
Kod Maksim Gorkog okupljanje degenerika.
Prema tome, šta da ti kažem?
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
U BG na primjer u podzomne prolaze bar ja kada sam studirao gore,bili su dolje poslovni prostori ,mjenačice,butici itd.
Al bilo sto dolje da se isplanira,tipa sa pokretnim stepenicama,da je osvetljeno mnogo vise bi koristilo nego kada se napravi prolaz i stepenice.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
У Шушањ и у Сутоморе би с првом кишом све попливало.
Неки је план да се од Созине до Шушања направи булевар, и од Бискупаде до тунела на другој страни.
И то би доста проблема ријешило, јер би се добио булевар од ракрснице за Будву и Подгорицу до раскрснице за Улцињ и Скадар.Мисилим да ће се то у наредних 10 година и реализовати.
Наравно постоји и тај мегаломански пројекат аутопута, али реално је да се јужно од Фармака неће ништа градити барем још неколико деценија.
Али ако се уз ове булеваре, адаптира и ово на насипу, од Вирпазара до Роштиљијаде, биће то задовољавајуће.
Last edited by BAR; 24-11-25 at 18:33.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Put Virpazar - Golubovci bez projektanta
Za drugi tender za idejno rješenje obnove 16 kilometara dugog puta nije bila zainteresovana nijedna kompanija.
Uprava za saobraćaj je poništila 24.900 eura vrijedan tender za izradu idejnog rješenja za rekonstrukciju magistrale Virpazar - obilaznica Golubovci, jer na njega nije pristigla nijedna ponuda. Ovo je drugi tender za ovaj posao, koji se poništava iz ovog razloga.
Trasa Virpazar - Golubovci duga je 16 kilometara, počinje kod raskrsnice za tunel “Sozina”, a završava kod kružnog toka kod restorana “Roštiljijada”.
Tender je trajao od 17. do 25. novembra, a planirano je da firma koja bude izabrana za projektanta, posao uradi za pola godine.
Prvi tender je bio raspisan od 30.oktobra do 17.novembra.
A u međuvremenu:
![]()
Dobro je to, stanje asfalta je komedija.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ide li još nekome na živce što su na dosta raskrsnica, tik do semafora, metnuli svjetleće (uglavnom zelene) oznake za parkinge i broj parking mjesta?
Meni ide na zivce sto na ove "pametne" semafore moras da predjes preko citavog pjesackog da bi registrovalo da si tu i otpocelo da broji, X puta sam bio u situaciji dje sam drugo auto, ovaj ispred mene ne zna pa moram da mu objasnjavam da mora jos naprijed da ide
Masline, Komska ulica
Đe je blokada magistrale prema Cetinju, prije ili posle skretanja za Čevo? Kuda se vratiti sjutra veče ako zakasnim prije blokade?
Kuda onda u povratku? Čevo - Markovina - Bandići?
Prošao sam CG uzduž i poprijeko ali jednom sam tuda iz radoznalosti prošao. Sad jedino da me dobro plate.
Potpuno sam se dezorjentisao bio, odnosno znao sam đe sam i kamo idem ali nisam vjerovao koliko je to putešestvije trajalo. Isto je bilo ovakvo doba godine...jesen...kiša...aufff, baš smor. A i put je solidno loš.
Ako ne mo'š stić idi ka gospodin preko Sozine, eventualno preko Grahova ako ćeš u Boku
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 02-12-25 at 19:28.
E ne znam ima li težeg puta od onoga. Prestao sam da sušim meso na Velestovo zbog toga. Putujem sat vremena a čini mi se tri. A gospođa je doktor za sušenje mesa ali ne mogu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Juče otvoren
Danas radovi na put
![]()
Last edited by suponik; 03-12-25 at 16:11.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks