Yuasa, AGM, 160 eura.
Last edited by TAKUMI; 24-11-25 at 19:07.
Prema tome, šta da ti kažem?
Nema, ima u Next. Inace kosta 230.
Mnogo brate. Ima banner
https://shop.castellana.co.me/index....19-amperaza-ah
Odlican mu je ovaj
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Jeste, odlican.
![]()
Ne znam kakvi su sad, ali mene je Banner odlicno sluzio. Kamo srece d ame i ovaj bosch sluzi tako, a bojim se da nece
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
moze pomoć:
Stiglo drugo dijete i sa njim i potreba za vecim autom (gepek) Budzet 10-11000. Godišnje predjem od 6 do 10 hiljada km i 70,% je grad.
Šta mi preporučujete da uzmem za te pare, Benzinac - dizel, svejedno
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ako je istina ovo sto zbori 13000 i idemo kuci.
Za vozilo iz Norveske kojem karoserija zahrdja za 2 zimske sezone,treba 5puta odluciti junackipa sve da ima limariju pocinkovanu ...
hvala momci, idemo dalje sa potražnjom...
Na šta smo sve spremni uvjerio sam se na jednom od oglasa koje sasvim slučajno vidim...
na preporuku jednog druga pogledam audi A4,
Ne da đavo mira, rekoh da pogledam šta ima po SLO i naiđem upravo na tog audija
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Sve bi to bilo ok da mi prvo nije bila sumnjiva cijena u SLO (3500€) a kod nas 12200.
udjem i vidim da je auto u kvaru, tri vlasnika (dva prethodna i treci ovaj sto ga prodaje) itd, dok naš čovjek uvjerava da je kupljen od prvog vlasnika... ccc
![]()
Last edited by djuka_pv; 25-11-25 at 12:20.
Pa dobro...
Mozda je crkao motor, stavljen drugi ili generalna i teraj
oce ljudi da zarade
Po meni je najbolje kupit neki relativno noviji auto koji je kupljen nov u CG, sve lako provjeriš ako ima servisnu i ako imaš nekog u osiguravajuće kuće, pitaš da ti ukica broj šasije i provjeri se je li imao nekih većih oštećenja.. i boca ne može bolje.. ovo iz uvoza je sve vraćena kilometraža i ko zna kakvo stanje jer se jedino takva auta isplati uvesti i preprodati odje u tom rangu oko 10hiljadarki..
8.8/10 oglasa su mutljavine kod nas. I malo sam bice rekao
Ne mora da znaci da svako vraca km i da se bavi mutljavinama.
Za taj novac, vozio sam prije ovog pasata, pasat b7 karavan 2014g. Prostora ima u izobilju. Motor 143hp, karavan, dsg odlican auto. Mozes da nadjes bas dobar za taj novac. Cak i neki 4motion ako imas potrebu za tim. I nesto je dje ne gubis na cijeni mnogo kroz par godina.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Do 10k imas Tiguana sa 20tdi ,visoko sjedis polozaj kicme i kukova jer godine dolaze,lakse ulaz u kola i preglednost,
Prostor imas ,regist kao i svaki 20tdi iz VAG grupacije i odrzavanje je tu i tamo djelovi isti dan servisiras nego li da kupujes egzotiku od kola pa vataj djelove iz drugih kontinenata/zemalja![]()
Dobar tiguan zavisno od godista ali moras se pruziti jos koju hiljadu. Ali isto odlican auto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
0,5% auta na diler su bez greske.
3 % u saobracaju ih je bez greske![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks