Kakva crna rupa od države.Nema gore države na svijet od ove.
Ovo je najgora moguća država na svijet.
I stvar koja me nervira je što je toliko uprkos svemu volim.
https://youtube.com/shorts/TeQrlnO4t...3nSnssS8bdN6sO
Svaki dan je dobar za upiranje.
Nemoć.
nothing comes from violence and nothing ever could
Svaki dan je dobar za upiranje.
Gemini.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Veli 100% juneci burger na reklami, a dolje moram da citam ima li slanine sitnim slovima. Vratih kad vidjeh da se i slanina sluzi, evo rekoh castite nekog, nisam citao priloge, ne jedem slaninu. Napravicemo Vam novi, stavicemo govedju prsutu, posteno odgovori slatka cura
Ne moze covjek vise nidje jesti sto mu nece uvalit slaninu. Daj otvorite se malo, ne gledajte svaki cent i placajte 25€ kg gov. prsute
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 21-11-25 at 10:35.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kad te se neko sjeti samo kad mu nešto trebaš i sve to kul nema veze no prospe foliranciju sa pitanjima u uvod ka da mu je i stalo do odgovara na ista...ja redovno takvima velim pređi na stvar.![]()
Ne bre, nisam nepismen da ne znam sta je bacon
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
pedja jovanovic.
nothing comes from violence and nothing ever could
Svi su mi vikali uči ,uči sad kad cuju kolika mi je plata vele dzabe si učio... pa da vam...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kad sam na mjestu suvozača nekoga ko pizdi u saobraćaj znači ništa mi gore nema.A što je najgore kad bi rekla daj iskuliraj garant bi još više ispizdio.Ne znam jel ljudi pizde u saobraćaj zbog panike čega li nikako da prihvate da je ođe saobraćaj takav kakav je umalo udes danas da se desi njegovim nervozanjem.
Zene vise pizde u saobracaju i to je mnogo lose
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Onda sam ja izuzetak... mislim nije da ne znam da ispizdim na neke stvari ali u saobraćaju znam da to samo mene može koštati.Strpljenje je majka.Čak i kad me jedan udario kad sam stala pješaku samo sam pomislila bitno da oboma nije ništa ni pješaku i rekla druže opušti se jer je bio u panici reko sve ćemo sredit bitno da smo svi okey.U tim trenucima dizati tenziju nema ništa gore.
Ti pizdis odje po forumu po vas dugi dan, pa si lagana u saobracaju![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Danju ne u sitne sate da makse bolan daj mi par dana tih prizora vjetroelektrana i one prirode ako imaš neku kolibu nešto da se razelektrišem.
E sad bi bilo na temi opozitnoj što me ispunjava i čini u spokoj zvjezdani nebo na planini.![]()
Last edited by Bluemoon; 24-11-25 at 19:44.
Slusanje Vlada Jovicevica kako prenosi rukomet..
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Kad muški ili ženski vokali "obrade" numere suprotnog pola.Od tačke do tačke sem što neđe izmijene samo obraćanje u polu.Ono đe im je kreativnost.
Cudan covek bjese Vero, sad ga vise ovdje nemo
Sudbo mojaaa kazi mi, sto nas mlade rastaviii
ucitavanje stanja na vodomjeru,
ja sam im na kraju mjeseca precizno unosio na sajtu a onda je covjek dolazio da zapisuje,
pa nekad ne dodje ili zakljucana vrata/kapija
evo 2 mjeseca po kubik pa onda odjednom 50-60 eura...
treba im smart vodomjer ali na baterije, pa da dolaze da mijenjaju baterije ahaahahahah
Ova moja mašina za veš. Dođe na 2 min.do kraja i onda ta 2 min.traju po' ure.
Otkuvava 4 sata...
Pakao
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks