gluho bilo da potcjenjujem - ja se prvi nikad popeo ne bi![]()
ne zbog straha od visine koliko zbog toga sto bi popravka krova i crijepa iza mene kostala vise nego limar koji ce to da uradi
+ stvarno ce neko morati 2x da podje do stovarista, trebace mu minimum pola dana u auto i redove da izgubi
Tesko da mozes za dan, bez ako si bas dobar sa njima. Toliko posla imaju. Moras napraviti skicu, poci da je odneses itd, pa za par dana obicno dodjes. Pa uklapanje, silikonisanje, kidanje koje tigle ako treba. I obicno je to tesko sam raditi, treba neko da dodaje materijal, reze dolje itd.
Dajte broj nekoga pouzdanog majstora za klime. Multi split sistem, iz nekog razloga jedna klima.ne grije....
Sent from outer space using Tapatalk
069422157 milan jukic. super posten momak.
nothing comes from violence and nothing ever could
Serviser za peći na pelet baš me zanima koliko ih ima i koliko su na stanju jer ovaj Ljumović koji je skroz okey ga zakazuješ ka skener u kbc.
Društvo, imate li za preporuku nekog majstora koji radi nadstrešnice lim sa metalnom konstrukcijom, nekih 30kvadrata?
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Forever young, i want to be forever young
Ili nesto ovako
Ili uzmes u Okov one plasticne kajle, zavuces koliko ti treba da iznivelises, i visak odkines sklapelom. Ja bi tako uradio.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li ko da radi ALU roletne povoljno u PG, a da cijene nisu tipa 400 EUR i sl. za pokrivanje prostora od 2.8m (sirina) x 1.7m (visina), sa dvije roletne. Klasika dvije alu roletne sa termalnom ispunom.
Tesko ispod 400. Tj nemoguce.
Sent from my iPhone using Tapatalk
165x250, 230x160 i 155x250cm
Oko 1100-1200€ meni ponuda bila.
Rekoše da je m2 sad 100€
Imam Bošovu mašinu za sušenje (ne znam napamet model), stara je nekih 5-6 godina i u zadnje vrijeme peškiri budu mokri iako ona satima radi. Otvorim dno mašine i vidim da se u dnu voda nakupila (a tu ne bi trebala biti voda čini mi se) uglavnom, kad tu vodu nekako izbacim (nepristupačno je, mora se zavući ruka pa polako sa nekom malom čašom kupiti voda, mašina proradi. Vjerovatno nešto začepljeno i treba detaljno očistiti. Imate li koga za preporuku ?
Veoma rijetke zajebancije sa Boschom mi je rjesavao Edin,koliko se sjecam radio je za njih u PG.
069324812,probaj.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Dje kupit duplo staklo za pvc prozor
Hvala
Ima li neki majstor za metalna vrata od ulaza od zgrade?
Ima li neki majstor za metalna vrata od ulaza od zgrade?
Da li poznajete nekog da se bavi izradom nameštaja ili predmeta od drveta po porudžbini ? Hvala
a
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks