Zak Brown tells me Norris and Piastri will be disqualified. Verstappen will move to second in the standings, 24 points out, with two races remaining. FIA has not confirmed.
@McLarenF1 confirms to waiting journalists that thete will be no Andrea Stella media session tonight but there will be a statement after the FIA verdict is official. A clear indication that it is likely to be a double disqualification for NOR and PIA.
Prema tome, šta da ti kažem?
Zak Brown tells me Norris and Piastri will be disqualified. Verstappen will move to second in the standings, 24 points out, with two races remaining. FIA has not confirmed.
Au, kakvu zavrsnicu dobismo![]()
Diskvakifikovani.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Definitivno diskvalifikovani oboje. Kakva završnica, ovo nam je trebalo!!! Du du du duuuu
Znaci cim je FIA zahtjevala uklanjanje sensora za mjerenje na planku, plank je gone, sto implicira da su imali nelegalan bolid od pocetka sezone, fleksi krila i ovo…i ko zna jos sta.
Zak zak dadulme, dadulme dadulme.. zak zak zak dadulme
" Zanimljivo je da su se upravo tijekom prošlog vikenda u Brazilu pojavile glasine o triku koji je određenim ekipama omogućavao da postave bolid puno bliže tlu. Trik je navodno bio u zagrijavanju titanijskog dijela ploče podnice koji bi se zagrijavanjem proširio prema tlu, čime je jedino on bio u doticaju s podlogom, što je smanjivalo trošenje drvene ploče čija se potrošenost gleda prilikom pregleda bolida.
Hlađenjem bi se materijal vratio u ravninu s ostatkom ploče pa na pregledu ništa ne bi izgledalo sumnjivo. Netko od konkurenata očito je skrenuo FIA-i pozornost na to – japanski portal as-web.jp piše kako je FIA-in tehnički delegat Jo Bauer pregledao sve bolide nakon brazilskog sprinta, a na nekoliko njih je pronašao dijelove namijenjene zagrijavanju titanijskog dijela ploče za koje im je naredio da ih uklone uoči kvalifikacija. "
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kakvi su to prevaranti. Imaju čistu poziciju 3 trke pred kraj sezone, i opet varaju.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Iz golog straha. Premalo je ostalo za maxa ali ne bi me srecnijeg bilo
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Last edited by kaemSe; 23-11-25 at 12:28.
Dvije trke plus jedan sprint, plus pišanje u gaće mclaren vozača, plus nema pauze samo rokaj vikend za vikendom![]()
Ima li neke lige foruma na fantasy?
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Ako dobije Max imate svi piće i pice.
Sve bi bilo OK da je npr. Russel, Kimi, Leka, Kmica, Albon…ali ovu ljigu britansku, ona dva dzaka za smece (Stelu i Zakariju) ne mogu smisliti.
Pored svega sto su napravili Piastriju samo da britanac dodje do prve sampionske titule, znaci cisto sikaniranje, danas su samo Norrisu javili da treba da radi LiCo, a Piastriju nista. Pazi mjerenja:
Lando:
Naprije desno: 8,88mm
Pozadi desno: 8,93mm
Piastri:
Naprijed desno 8,74mm
Nazad desno 8,90mm
Naprijed lijevo 8,96mm
Last edited by TAKUMI; 23-11-25 at 15:14.
Imas pice, picu i tiramisu.
Ne mogu da te podjebavam jer si iscrpljen.![]()
Vidi, imas i nju, da biras, samo da Max uzme titulu.
e,qq meni,tačno ču ove zadnje navijat za onoga za kojeg nikad nisam,bolje rečeno, za onoga kojem sam uglavnom dušmanio
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
I ja sam ga mrzio, cak sam ga zvao bubuljica, bubuljicavi…ni sad nisam neki obozavalac ali slozices se da je najbolji vozac koji je ikada vozio bolid Formule 1 i da su ostali trula boranija za njega, i zbog toga zasluzuje da bude sampion.
Sve je jasno. Bolidi McLarena su bili patosirani i to je to.
https://x.com/f1speed_indo/status/1992565893436690454?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5 Etweetembed%7Ctwterm%5E1992565893436690454%7Ctwgr% 5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=
Samo je pitanje od kad ovo traje![]()
Da li staviti 50 keka da verstappen osvaja? Cek da vidim I'ma li kvota
Edit: nista, da stavim 50 mogao bih da uzmem 187 keka tako da nema smisla
Last edited by claudiocaniggia; 24-11-25 at 16:41.
Ne mogu da vjerujem da je tako mala kvota.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks