Ja ne znam što vi to činite po puteva odje kroz Crnu Goru te je to toliko bitno
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Polaris imadoh na jedno auto, za snijeg bijahu odlicne, za kisu lose, na suvo jos losije
Ja ne znam što vi to činite po puteva odje kroz Crnu Goru te je to toliko bitno
Last edited by Dall’Igna; 22-11-25 at 12:27.
S obzirom kakve sve kamikaze srijecemo svakodnevno u saobracaju, svaki cm je bitan a guma je jedini kontakt sa asfaltom. Eto to cinimo. Defanziva kao reprezentacija Italije sa maldini, kanavaro i bratijom jer se mora
I gume se mijenjaju jedino nacelnik za bezbjednost drumskog saobracaja odolijeva vremenu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Upravo!
Nego nas sunarodnici raznih fela, pocev od ne znam kako da nazovem to ponasanje u saobracaju a da ne koristim medicinske termine do putara motivisu da se ponasamo u svojim kolima kao u video igrici...
Evo juce mi se jedna kamikaza u grad ubacila u traku i onda naglo zakocila jer je bila kolona za crveno semafor tako da bih ga 95% udario da sam vozio ne lose nego losije gume... A sve zbog njegove histerije sto vozimo 54 kroz guzvu bulevarom dje je dozvoljeno 50. Znate i sami kol'ko je takih... A kisa je...
Last edited by zubizaretta; 22-11-25 at 15:03.
Ne nego iz bezobrazluka i "sto bih ja ovoj boraniji dao zmigavac".
Prema tome, šta da ti kažem?
Uzeo sam Uniroyal All season expert 2...pa kako zvizde, nevjerovatno.
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Conti all season...razbija kako je bucna...ako ti je to bitno onda vidji mijenjaj
Bas nisam mogao vjerovati da to tako moze da se cuje. Nedje od 25km/h krece zvizdanje
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Meni ne.
Ove su 15tice, valjda ce malo manje bit bucne![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Te conti mi ima drugarica na auto i to auto povremeno provozam. Ove i nisu bucne nesto da sam peimijetio. Obraticu paznju ali kad mi nisu skrenule paznju do sad....
ha, braca sa ananasa uvela novu zackoljicu...
sad traze 20e za dostavu guma
Ja sam prije pola godine naručio dvije porudzbe po dvije gume (ukupno 4) da bih izbjegao trošak dostave.. ne znam je li i sad možda tako
Originally Posted by stefke;[URL="tel:6228402"
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks