Je li ono narezana pršuta u kutiji?Između ovog džinovskog otvarača za pivske boce i ove lizalice?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Mene se ne da zbunit.Kod Triplete mi se sviđa recimo što je kondomima sklon.I što je kad je već lud na žene osvješćen u tom smislu ne do bog da nije.
Ako čini sve ovo što veli da čini najbitnije da je u to osvješćen.
Last edited by Bluemoon; 22-11-25 at 19:55.
Je li ono narezana pršuta u kutiji?Između ovog džinovskog otvarača za pivske boce i ove lizalice?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Dođi ti sa tim otvaračem za Pivo na Duški Klanac zadnje bi ti bilo.![]()
Pojma nemam niti me zanima ali kad o njoj piše tačno se to vidi u svako slovo mu napisano.
Ako jes evo nek bude sigurna da ima divnog supruga malo koja takvoga ima i to nije do kurca no nečeg drugog.
Last edited by Bluemoon; 22-11-25 at 20:07.
svaka cast, cestitam na transformaciji, postala si normalnija prema meni
ali si vulgarnija od kocijasa.
Snebivala si se skoro od teme, a vidi kako ulece masno, eeee
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
ta je spremna na hladni rat.
JBG ja sam vazdušni znak mijenjam agregatno stanje.
I Bugi je i to dupli vazdušni znak ali on neđe čini mi se da reče da izdaje stan na dan ako je tako on od ove teme još ima i koristi.U EURE.
Pošto Tripleta se vazda pita đe da se skloni u jebarluke.Ja sam ipak u podznak Djevica pa svašta mogu da provalim nisam sto posto u oblake.
Last edited by Bluemoon; 22-11-25 at 20:28.
Nego.
Što vele te cure koje jebe Tripleta.I ođe im njihove privatne poruke što je teški krindže postuje a još je teži krindže što se na to vi svi ložite.
Lik ladno skrinšotuje privatne poruke.I to u sex.I vi sve to lijepo podržavate.
Last edited by Bluemoon; 22-11-25 at 20:49.
Ja ne znam koji su to "vi" ali ti se sita ispisa nocas ka ovo nije Tripletin PDF. Sve si detaljno ispratila
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Jesam da sam muško rekla bi pun mi je Q ovija foliranata po forum.Kakvija ođe foliranata zagorjelih u sex ima to na svijet nema.
A ovaj lik ladno skrin šotuje privatne poruke to..to..i objavljuje na forum..takav meni da sam u administracije ne bi oPstaja...iz kazamata mi se ne bi vadija.
Last edited by Bluemoon; 22-11-25 at 21:07.
Forum je razbiriga, sto si nategnuta....opusti se...pise ko sto oce, objavljuje ko sto oce, ka na IG, ka na Tik tok, Fb...kome se ne svijda, napusti livadu i veseli te boze....Stalno is puna neke safre...![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
E sad...da znaju... sto bi mu cinjele....sto bi bilo kad bi bilo....da baba ima mooda bila bi djed...pusti moralisanje sad
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ukopale bi ga da imaju mozga.Ali im isti očito fali.
Doduše njima je očito banja jer im je dovoljno da im svašto plaća.
Ko zna kakvi su to profili žena kad su s likom koji im privatne seksi poruke dijeli na neki tamo forum.Javno.
Last edited by Bluemoon; 22-11-25 at 21:55.
Aloooo, ide ciscenje sutra, vratite se temi
nothing comes from violence and nothing ever could
@Tripleta дужан си додатних фотки или скриншотова да вратиш тему на колосјек.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks