Ma nemam problem da je popijem, samo nemam naviku da je pijem uopšte.
Mislim da sam zadnji put par čašica pila negdje u januaru. A tu koju si spomenuo nisam probala..
Vidjela sam da postoji i neka kao ženska rakija sa šljokicama, to mi treba
Ali čini mi se da bješe od dunje, mislim da bi mi bila preslatka, ali je estetična, a nažalost padam na slatka pakovanja 🥲
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
bio sam do frizerskog da me osisaju, operu kosu i obriju,
sad sam najljepsi.
https://www.youtube.com/shorts/2WM4AIpiEUU
Taman da im pojasniš da se mora u krevet poslije crtanog![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
da li vjerujete u cudesne moci razlicitih alkoholnih pica, tj. da nikako nije isto pili crveno ili bijelo vino, u duhovnom smislu.
npr. crno vino 'radi' na jedan nacin, aktivira odredjene emocije, teme, probleme a neki drugi alkohol totalno nesto drugo.
Bijela vina imaju manju što bi Hrvati rekli razinu alkohola bit će da je do toga.
nije do toga.
Nije samo do toga ima crno vino i histamina zato ga aLApacha izbjegava u veće količine.
pricaj mi o histaminima.
Jel te to pali?Spika o histaminima.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
izguglao sam, nije to, sta jos...
Na muke si neke što si propustio popust na Tuborg Pivo tačno mi dođe da ti dopremim gajbu da ne cmizdriš.![]()
tuborg ne radi, ne bih mijenjao 2 case ovog crvenog za cijelu gajbu.
daj jos hemikalija.
sta mislite o roze siru iliti siru umocenom u crveno vino?
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Kako me nervira što noćas nisam u Propagandu.
Bugi je Srce.
Samo si malo...crvena u obraze...?
...
Probajte i vi idući put da uživate, a ne samo da puko konzumirate, pa ćete možda skontat, a možda i nećete.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
0Vjerujes li isto sam vreba neku temu isto da te pitamIstina malo sam smanjio forum, cak i neko casual pracenje, vjerovatno sto se sunce jos drzi
A htio sam da te pitam dje si, nedje poslije pauzice sa forumom uleceh i vidjeh da si opet banovana
a to mi srce slomi
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks