Ne primjećujem te stvari.
Bugijev avatar.Strava je.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ne primjećujem te stvari.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Tolstoj ili Dostojevski?
Što znam meni je strava ono Simpa jer ukratko opisuje borbu dvije korporacije.
2 zla
Tolstoj ili Dostojevski?
Ne odgovori mi...
Bulgakov ali Dovlatov ipak dominira.
Između ova dva?
Ne on baš dominira u humor prije svega a i kako ti reče sitnice čine me isto srećnom kao kad vidim ovu fotku na njegovim knjigama.Mačka.
Kad s mojim čedom odgledam Mumijeve bože dragi kakav crtani.Al ne bi bilo isto da ga s njim ne gledam i komentarišemo svašta.
Kad kaže ja mislim da se Mumi zaljubio u Mumku i ja onako kao da sam iznenađenja a što misliš da se zaljubio i on stidljivo kaže pa eto.Vidi se to.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 23-11-25 at 18:02.
Svaki dan je dobar za upiranje.
podgoričko sunce u novembru.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Lijepo je.![]()
Sreća tj. osjećaj sreće je, makar u mom slučaju, kao kratko ćebe - nikad me cijelog ne pokrije.
Mene vala pokrije dobro, kad me pokrije![]()
Aj makar nekoga i nekadJa ni tada, ni kad je sve bilo super i na mjestu i svi podmireni i na sigurnom i srećni i zadovoljni i meni lijepo i opušten i bez obaveza i... Nešto mi iz podsvijesti zvoca 'na nos će ti ovo izać, siguran budi'.
Isti stvar i kod mene. I to me nervira. Dešava mi se i kad mi dan bude super, raspoloženje odlično, smijeh, zezanje ali ipak neđe u mozgu onaj crv. A i desilo mi se da mi tako nešto izađe na nos.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ovo vam je trauma neka od nedje davno
Mada je i do roditelja, meni i sad majka zna da sjebe dan sa nepotrebnom recenicom ne valja sine to, ne valja sine ovo
Nekako se ta generacija bojala srecna bit
Ne brinite nasa djeca o tome mislit nece
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Još jedna stvar koja me učinila srećnom danas je što smo uzeli jelku i moj sin se obradovao baš od srca iako ja vremenom sam krenula da se grozim svog tog novogodišnjeg sjaja i korišćenja ljudskih osjećanja kroz kapitalizam jer mi smo bili srećni i sa malim jelkama skromnim ukrasima sad se takmiči u što većoj i boljeg izgleda.Imali smo kutiju koju pamtim i svaki ukras pamtim i svu tu atmosferu đe se radujemo a kapitalizam je učinio da ono što je kao skuplje u tako nekoj simbolici čovjeka čini srećnim ili mu je kroz reklame šta god i hvaljenje kroz insta i šta već dodatno dodao.Uzela sam je pri tom po nabavnoj cijeni đe sam imala pregled koliko je u prodaji i pomislila čovječe koliko se na nečem tako jednostavnom nečem što je simbolično zarađuje.
@kaemSe, mimo trauma i majki i trauma od majki (a moja je taman ista a njena je bila 10x gora) ima tu i karatkera koji učini da si osoba koju zovu kad je problem, potom i objektivnih okolnosti koje nametnu da si, jebiga, jedina osoba koju tvoja familija može zvat kad je problem.
E, kad sve to sabereš, uz sva racionalna i naučna objašnjenja, ostane ti malo neobjašnjivo zašto se dešava da, baš kad ti imaš slobodnog vremena za sebe, e baš tada izbije poplava ili požar ili nekome od familije stane auto na put ili umre neka baba u rodbinu u drugi grad (ovo sve nabrajam u zadnjih godinu dana što se meni dešavalo na slobodne dane)...
@extravaganca dođeš mi pivo.
Sve te razumijem, zato ti dođem i dva
Još smo u komšiluk ako sam neđe dobro uhvatio. Mada možda I nisam. Brkaku mi se informacije tako ponekad,
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
More vala, ako ne zazvoni telefon prije drugoga pivaTu sam blizu nekadašnjeg Venoma, ne znam je li ti to komšilAk.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks