Evo mirovni plan i stara bakana evropa pokazuje to malo zuba sto joj je ostalo. Taman da mašina za mljevenje mesa nastavi da radi. Što ti je ponos baja moj.
Kako vrijeme protice ovaj rat najvise odgovara EU...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Evo mirovni plan i stara bakana evropa pokazuje to malo zuba sto joj je ostalo. Taman da mašina za mljevenje mesa nastavi da radi. Što ti je ponos baja moj.
Last edited by Caesar; 21-11-25 at 14:24.
γνῶθι σαὐτόν
Trump im postavio ultimatum do 27. novembra. Ako Zelenski odbije, nema para, nema oruzja i nema intel-logistike.
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Ahahahahaahha Trump im postavio ultimatum.![]()
Znaci Zelenski prelazi u diktatore...
Meni je on bezveze i niđe veze tu se fotka za Glorije i to ali ovaj mi je faca ja bi pustila njega na mister Trumpa i mister Putina traga im se više znavalo ne bi.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 21-11-25 at 19:09.
Prije će biti da je Zelenski tražio od Trampa da mu postavi ultimatum jer Ukrajinci ne mogu više ovako,odnosno onako kako su Ameri zamislili,pa kad već spašavaju što se spasti može da bar izgleda da ovo što gube po sporazumu bude kao da su izgubili jer Amerikanci tako odlučiše inače bi oni to povratili.
Svakako,krkljancu se kraj nazire...a američkom profitiranju ... ne nazire.
Vele od 100mlrd zamrznutih RU sredstava koje će biti upotrijebljene za obnovu UKR,50mlrd mora biti profit USA
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 21-11-25 at 19:13.
Drži se ti erotike.![]()
Meni je čista erotika,da ne kažem sex,to što ukrajinac u CG živi kao grof, vozi auto od 50-100k€ na,pazi sad UE tablice,kupuje stan od 200k€, a Crnogorac će u Ukr za dnevnicu ne bi li renovirao kupatilo kad se vrati
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ima ih,ima.Te se još i bahato ponašaju viđeh jednog na semafor ima neko auto ka da ga uzeo iz spota za džejms bonda i kurči se tu ka i oni naši gastrabajta bajteri koji su tako otišli po svijetu kad se u bivšoj Yugi pucalo da ih ne mješam sa onim pravim izbjeglicama ka moja tetka za kanadu iz Bosne što je otišla ili da bira da im vas cijelu familiju iz mješovitog braka ono i uz sitnu đecu u grob pošalju.
U prevodu nije teško prepoznat mafijašku bagru od običnog svijeta.
Last edited by Bluemoon; 21-11-25 at 19:28.
...doduše razlika između naših gastra bajta bajtera i njihovih je što nisu došli da kradu no su potplatili naše glavonje da čine to o čemu ti pričaš.Tako da žali se Vladi ko u onoj priči Jazavac pred sudom.
Last edited by Bluemoon; 21-11-25 at 19:35.
Eskalacija po svemu sudeći... Da se trguje jod, valjat će
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Ima još jači biznis.
https://www.bbc.com/news/articles/c0kr2dqgkqjo
Od svega li prave biznis ovi Ameri ali oni su u istoriji jedini i bacili nuklearku.Bila bi ironija da su im prije toga prodali i bunkere.
Kakva je to eskalacija ako se Amerika drzi po strani? Evropa?? Ko to da ratuje za nju?? Haha.. jedino i oni po usima da dobiju...
Drži se ti kladionice i video igrica ja da ti rečem.
Oooo, srecoo, samo ti nama reci cime cemo da se bavimo. Nista ako nas ti ne usmjeris. Pogoto mene, koji bukvalno nisam 3 puta odigrao kladionicu. Haha, kakav fail... Ali neka si ti pljucnula na nas ko ce cime i su cime...![]()
Тренутни европски лидери су највећи кретени у европској историји и њихов је једини смисао да кевћу око стола гдје велики сједе. Наравно, ништа боља није ни тзв. бриселска администрација на челу са лупежицом Вон дер Лејен.
Какав скуп тужних кловнова.
Tri godine su putinisti gurali narativ kako je zla Amerika sve zakuvala.
Kako su Amerikanci podvalili rat Evropi i Rusiji da se ovi ne udruže... da im unište trgovinu i ekonomske odnose, dok Amerikanci beru kajmak, prodaju oružje i ulijeću sa svojim tečnim gasom u "prazan prostor".
A da su u čitavoj priči Evropske države samo "američke marionete" koje prate što im Vašington kaže kontra svojih interesa.
Kako zajaha Tramp, preko noći se obrnu priča.
Pošto ispade da Evropa i Ukrajina ipak ne prate bespogovorno diktat Vašingtona kreće novi narativ:
Evropa - izvor svega zla.
Evropska unija - četvrti rajh.
Sa Amerikom se nekako i može, no se ne može sa evropskim "ratnim huškačima".
Sreća pa putinisti nisu ratni huškači no pacifisti.
To što tri i po godine slave uništavanje susjedne države i naroda koji im je kriv jer je odlučio da brani sebe i svoje umjesto da kapitulira pred agresorom, je skroz pacifistički.
Čuveno traženje uglova ljudi koji ne razlikuju nos od stražnjice.
Ovo se zatvara a dje ce se otvoriti novo trziste rata?
Kako rece Ursula rusi uvezli preko indije masine za ves pa su cipove iskoristili...
И сад долазимо до тога зашто је наркоманчина послушао покварене Енглезе и поништио истанбулски споразум.
Али логично је то јер Мински споразуми по признању запада нису служили миру него да се преваре Руси, да би противничка страна имала времена да се наоружа.
Али људи са оскудним iq тешко то могу да схвате. Није то до образовања, више немавикнутост да се мисли својом главом.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks