Fb marketplace gledao po 60e,s tim pitanje ko prodaje i imali garancije.
Ako imas hipotekarna premium uz 30% u tehnomax Jos danas.
Sent from my XRN 12 Pro 5G using Tapatalk
Ima li dje jeftinije dzojstik uzeti, nerealno je da su 80e
Podgorica Podgoricanima!
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
A za tehnomax dje je to 30% stoji. Je li to na 75e jos 30%
Podgorica Podgoricanima!
Ne nego sa 88,24 - 30%, dakle 61,76 što je ok cijena.
Akcija je bila do danas 23.10. Evo su izbrisali sve objave.
Što makse tehno što banka.
Riješio sam da kupim ovo zadovoljstvo i da se vratim dobrim starim vrijednostima, igranju igrica..
Vidim da ima dosta raznih modela PS5, slim, bez čitača, sa čitačem, nova generacija, predznanja generacija, pro.. 1tb, 875gb, procesori.. kao racunar da krecem da sastavljam.. ne znam sta uzeti kolika je tu razlika*
![]()
Njegoševa kletva " Dabogda braćo moja ! Nemo'te me zajebavat ! "
Pro je veliki zalogaj sa cijenom prije svega mislim,za buducnost bolja kupovina al uz to da imas TV koji dati mogućnost pro verzije
Slim dolazi sa verzijom 1tb sa diskom ili bez.
Mislim da bi to trebalo da gledas,u zavisnosti dal ce se uzimati digitalne ili igrice na disk.
S tim da citac za disk moze da se naknadno kupi i lako se ugradjuje.
Prva verzija Fat dolazi sa manjim diskom,veca od prethodne 2 verzije.
Ja istu posjedujem 2 godine ,zavrsava posao al mislim nju mozes sa polovnu naci.
Slim trenutno sa diskom best buy po meni
Eto tako. Popust ispostovan![]()
Last edited by REALista_05; 26-11-25 at 00:21. Reason: Zaboravio
Cijeli zivot sam igrao igrice na kompjuteru i sad sad prvi put uzeo konzolu i to PS5, i onda sam shvatio da mi nikako ne odgovara da igram na dzojstik. Ali nikako. Postoji li neke alternativa ili mis i tastatura za PS5?
Stvar je navike. Mozes lagano mis i tastaturu da priključis,samo moras podesis u podesavanja,a ponekad i za neku igricu posebno.
Al nebih odmah presao na to,daj sansu dualsense igraj,malo teze pucacine ce ici,al posle par sati igranja se naviknes.
Inace paypall prolazi na Uk i USA naloge,tako da mozete direktno da kupujete. Sada je akcija za BF,ima polijepo da se izabere.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Konzole imaju aim assist u svakoj FPS igrici i kad se naviknes bukvalno ces biti bolji od vecine tastatura/mis igraca
Navici se mozes,def po sebi mogu rec.
Sto se tice multiplay-ja nikad neces moci parirati 100 % igracu istih karakteristika koji je na tastaturi i misu.
Moje neko iskustvo konkretno kroz SE Resistance i jos par multiplay naslova.
Ono mozes malo olaksati,uz trgovinu modovanog kontrolera sa mouseclickovima napr umjesto tastera,i koji malo regulisu recoil
Mada,sve to manje ima smisla jer je skoro pola globalne multiplay populacije(PC i konzole) na cronus zen-u ili jeftinijim prevarama.
Last edited by Sidewinder; 01-12-25 at 13:38.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Nije do cronusa nego je COD jednostavno console igrica, aim assist na kontroleru je ogroman i na to se zale k&m igraci evo preko 15 godne moze ti k&m igrac parirati kad se naviknes na dzojstik
Na SE ga nemas djao popio...ako pricamo o multiplayer-u.
A ovima sa k&m se ne mozes primac.
Last edited by Sidewinder; 01-12-25 at 14:07.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
E zaraze ove kupovanje igrica na popust. Imam ps manje od 10 dana i kako je krenulo ima da przim pare visokom brzinom. Ali mislim da sam dobro trgovao nocas?
Mortal Kombat1: Definitive Edition (Game)$17.49
Grand Theft Auto V (PS4& PS5
) (Game)$19.79
Gran Turismo7 (Game)$29.39
EA SPORTS FC26 Standard Edition PS4 & PS5 (Game)$34.99
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks