Hu kers.
Enivej.
Za Putinov majbah nemaš što da rečeš.Jel ti to dalekobilo osjetljiva tema.
Ja bih rekla da je juris bio u obrnutom pravcu. I to sto je Njegos pisao Srbija je stampala.
Mi smo jedva 'grad Spuz' oslobodili, a oni prije u Beograd nego mi u Podgoricu. Gusinje je vec bilo Verden.
Sto se asimilacije tice, jedino u Srbiji nismo mijenjali ime, vjeru, jezik.
Hu kers.
Enivej.
Za Putinov majbah nemaš što da rečeš.Jel ti to dalekobilo osjetljiva tema.
Last edited by Bluemoon; 20-11-25 at 19:33.
Hu kers. Pa ima ko pazi. U jednoj susjednoj zemlji je nacionalno izjasnjavanje pravilo razliku izmedju zivota i smrti (izbjeglistva u najboljem slucaju). No posto smo mnogo sebicni sto nas direktno ne dotakne kao da se nije desilo. Enivej.
Sto se tice Putina ali ne samo Putina, devedesetih su ozbiljno prozivali rusko `vrhovnistvo` oko upotrebe Mercedesa. Cak su ih podbadali da je prethodna drzava pravila svoje sluzbene automobile, a ova sad ih kupuje od neprijatelja. Mercedes pasha - tako su im se Rusi sprdali. Jedan Putin je manje - vise primoran da pravi ovaj sad novi ruski sluzbeni automobil jer u necemu vrhuska Rusije mora da se vozi. I tu ce mu Rusi prebrojavati uvozne komponente. Jer koliko Putin vlada Rusijom toliko Rusija vlada Putinom.
Polinezija gospodo.
Gnjidu jednu podržavaš koji je jednoga otrova da umire u najgore muke i kovčeg su mu morali zbog tog radiokativnog sranja koji FSB drži pod ključ kad se ovome digne da nekoga otruje.Gnjidu koja je ubila masu Rusa koji su valjali čemu.Gnjidu jednu kukavičku kojoj se toliko muda od Rusa tresu da jadan ne smije bez snajperista i pratnje preć ni sto metara.
Jes zamisi on je primoran moš mislit ali JBG sve ima svoju cijenu.
Jedna od planetarno najznačajnijih avio-kompanija, British Airways, prvi put u istoriji pokreće liniju ka našoj zemlji!
Nova ruta London Heathrow – Tivat biće operativna od 14. maja do 26. septembra, tri puta sedmično – utorkom, četvrtkom i subotom.
Kao jedan od najrelevantnijih globalnih avio-brendova, poznat po visokoplatežnoj klijenteli, British Airways šalje značajnu poruku o atraktivnosti crnogorskog tržišta i velikom potencijalu za dalji razvoj turizma i biznisa.
Opet ga Spajke meće po beranski to znaci munja kad sijeva...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Čini mi se da se ovdje palamudilo o propaloj Rumuniji.
Pa eto, jedan od njenih gradova Krajova.
https://x.com/whitesnake1005/status/...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Modni žiri u sastavu Pipun&Koljeniva izabrao je vrhovnog državnog tužioca zbog ukopnih cipela koje je nosio na izboru.
Šta može poći naopako u jednoj tako sređenoj i srećnoj zemlji?
Tko leti, vrijedi...
https://www.cdm.me/drustvo/nastavlje...-lokala-uniko/
Rusenje nadstresnice bivseg lokala UNIQO da ne smeta predsjedniku.
Da nece sad srusiti i sve one nadstresnice po nasim zgradama u kojima zivimo mi obicni smrtnici? Odvratno.
Podrzavam naravno rusenja, ali svima isto. Kod nas ni terasa nema dozvolua kamoli nadstesnica i kompletno zatvoren prostor trotoara. Alu tu sjede komunalni inspektori. Ovo je odlicno za pozvati se n aovaj slucaj, pa da vidimo.
Sve nadstrešnice padaju. Ovo je samo početak. Dosta je bilo.
γνῶθι σαὐτόν
Ada znaš da neće. Jadov je malo jednakiji od tebe.
A taman je našao posao koji je za njegov kapacitet. Da se bavi skupštinom stanara.
Ukazujući na “neprimjerno obraćanje njegovoj supruzi”.
A što posro? Ne zovu je “prva damo” kako ćerate ove iz obezbjeđenja da joj se obraćaju?
Last edited by Gagarin; 21-11-25 at 14:37.
Tko leti, vrijedi...
Ne znam možete li uspjeti i pozivati se na ovaj slučaj,ali možete provjeriti kome pripada prostor gdje je nadstrešnica i bašte,pa ako pripada zgradi onda na SEV većinom izglasate da nema vaše odobrenje i onda dalje (đe i kako ne znam) .
Ako, pak pripada parcela opštini onda tek ne znam đe, kome i kako se žaliti ali možete probati, možda kontaktirati nekog advokata.
U zgradi "Prevlaka" u dijelu O.Revolucije stanari nisu dozvolili, ne baštu, nego ni namjenu (kafić,restoran...) da se tu otvore pa su sad tu dvije fine, mirne tete koje šnajderišu i dolaze im još mirnije mušterije. A znam ljude koji su upirali parama kod stanara da im se dozvoli tu kafić, ali...jok.
Gospoda...sve neki ex vojni penzioneri stanari...niko iz ex ni aktuelne preśedničke familije tu ne živi.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 21-11-25 at 15:01.
Dabogda sve splamćelo kad ovakva gowna trpimo na vlast!
Dognaj Lažojko u oktobar arapski avion kad nema požara i ponovo se ugradi.
Last edited by Gagarin; 21-11-25 at 16:11.
Tko leti, vrijedi...
Ето тако.
Vučić: Svi u Crnoj Gori moraju da ćute, samo je Milan Knežević izuzetak
https://www.cdm.me/svijet/region/vuc...evic-izuzetak/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Nikoli Pasicu veli![]()
Ne treba Srbima izlaz na more nemaju ga ni Njemci pa eto mogu da gale po moru,a Srbi skupljaju neke crkavice.. a on nek se tornja na kanare i nek ne sere koliko se para nagruva sa ovom spikom nesretnog tamo naroda.Koga briga u Srbiji za Milana Kneževića.Ka da je Knele.
Bing Videos
Last edited by Bluemoon; 21-11-25 at 18:59.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks