Mozda je imao kvar.
Prema tome, šta da ti kažem?
Drugi put kad je krenuo da ga spusti nije ni došao do neke visine ispod 800m ako se ne varam...
Posle toga je i odustao...
A ni vjetar na 300m iznad zemlje nije bio nista poseban...
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
To nista ne mora da znaci.
Bitno je da je supruga ziva i zdrava a ti Bene imas jos nocas da se coorvaš i to je to.
Ja letim s njima u subotu vece za egipat preko stambola.
Da vidimo koje sam srece...
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ok, sad me već pizdi... Jutros ima vjetra...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Dobro je, aterirao je bez problema.
Last edited by TAKUMI; 21-11-25 at 07:27.
mora da mu zena cita forum cim je ovako bio zabrinut oko letova
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Bićete noćas aktivni, samo ne na forumu![]()
Kakvo je stanje sa polijetanjima sa naseg aerodroma (pg) po ovim pljuskovima ovih dana? Odlaze li se sto, ceka li se sto?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Darko cfc ti ima sve informacije.
Piloti Montenegro Airlinesa nisu jebali zivu silu, za njih nije postojao ni vjetar ni oluja. Ovi ostali ckepi.
Manje vise svi slijecu osim TA koji poslovicno ima pofino para da ne razmislja hoce li se vratiti pa opet ponovo sjutra lagano. Drug je sad prije dva dana kad je bila smuta nocio nenadano u Ist
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad smo vec kod genitalnog trakta crnogorskih pilota, kakav je ovo manevar bio jutros*
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valjda da se smanji brzina ili visina.
Mi smo nocas za Ist. Kvota da ce slecet u Pg 48.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ucijek me fasciniraju ovakva otkrica. Koliko to u detalje treba da se ide da bi avioni letjeli.
Airbus have just released the following statement:
Toulouse, France, 28 November 2025 – Analysis of a recent event involving an A320 Family aircraft has revealed that intense solar radiation may corrupt data critical to the functioning of flight controls.
Airbus has consequently identified a significant number of A320 Family aircraft currently in-service which may be impacted.
Airbus has worked proactively with the aviation authorities to request immediate precautionary action from operators via an Alert Operators Transmission (AOT) in order to implement the available software and/or hardware protection, and ensure the fleet is safe to fly. This AOT will be reflected in an Emergency Airworthiness Directive from the European Union Aviation Safety Agency (EASA).
Airbus acknowledges these recommendations will lead to operational disruptions to passengers and customers. We apologise for the inconvenience caused and will work closely with operators, while keeping safety as our number one and overriding priority.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Opštepoznato je da radijacija od solarnih baklji utiče na elektroniku. Zavisno od intenziteta može da sprži elektronske sklopove.
Đe sad da se toga sjete....
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks