Telegram najviše mislim i da koriste doduše ja samo pratim njihovu grupu u Bogart bar imaju razna dešavanja i puštaju filmove.Supermena i tako te holivud blokbastere.Dobra im je kombuha u staklenoj flaši ko voli.
Sokirah se kad mi pokazase koliko poslova nude Rusi u CG vezano za IT. Vise no na zzzcg siguran sam. Nekretnina isto masu sad prodaju. Sve na telegram
Telegram najviše mislim i da koriste doduše ja samo pratim njihovu grupu u Bogart bar imaju razna dešavanja i puštaju filmove.Supermena i tako te holivud blokbastere.Dobra im je kombuha u staklenoj flaši ko voli.
Drugarica mi posla u london, a ja je pitam sta je jela
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja bi izviđela pabove i kad se oleše krenula da ispiritujem kakvi su im svjetonazori o ostatku planete a sve ono ka da ih potpuno razumijem da se izjadaju i to.![]()
Oli ti i ja u Bogart pa da izvidimo lijepo ali jedno veče prije toga da te ishvalim ka najjači ajtijevac u Crnoj Gori.Drugo veče ti se pojaviš i ja kažem o kakva slučajnost evo ga.Imaju i neke karaoke slušaju uglavnom krindž iz jueseja neku pjesmicu da spremiš ne znam kakav si u glasovne sposobnosti ali to nije ni bitno.
![]()
Uuuuu, tek sad viđeh kolko se ispisa zbog jedne lajfkoučice i njenog savjeta. Evidentno je da se Lapis ne slaže sa dotičnom ali je izgleda zapamtila njen savjet. Iz kojih razloga...ko će ga znat.
Da se osvrnem samo na dvije radnje koje se spominjahu (drkanje i BJ). Prvo, drkanje (nam) je svima prva ljubav i prva simpatija, a takve se pamte i takvima se prije ili kasnije vraćamo. Drugo, žena bi mi (možda) i oprostila da me ufati sa drugom tokom BJ ali sigurno ne bi da me ufati da drkam pored nje žive i zdrave. Eto, ima bi još što reći ali dovoljno je ovo da ispanem faca(bar meni, a to je i više nego dovoljno).
@aLaPaCha , jesam li razmake i zareze metnuJo đe treba? Suština je nebitna, ako je u mom postu uopšte i ima, forma je bitna.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 20-11-25 at 16:04.
iz cijele price nisam ukapirao kako blumun resava takve situacije
vjerovatno motkom po glavi ili muskarac ni ne smije da se naljuti.
Ko vi brani zdravo vi je to bolje no da se kao svađaš sa ženom u sjekiraciju je bacaš ovako ti je banja.Jel.
Zuganzi ja nemam takve situacije ne igram igre rečem direkt što imam.Kod mene nema boli me glava,ili ono igram se ćutim ljuta sam da glumatam no ono jednostavno sve bez šekspirovih dramoserija.
Last edited by Bluemoon; 20-11-25 at 16:08.
a sta ako muskarca zaboli glava?
Glavić ili glava?
Znači sad razmišljam kako Jigija da ubacim u ajtijevce u Ruse i tu razvijam plan a onaj uleće tu sa spikom o drkanju.Eto o tome se radi.Hu kers enivej.![]()
Last edited by Bluemoon; 20-11-25 at 16:15.
Najjače što si ispa faca ka taman masu muškaraca koji misle da je to zanimljivo i tabu tema u 21.vijek i koji od svega prave seksualne fore i fazone i prave šale na koje samo oni iz njima poznatih razloga se smiju jer mora da su odrasli u vrijeme kenozoika što li.A da imam ja drugove koji opušteno pričaju na te teme u mom prisustvu ali imamo u društvo one koje iza leđa ti isti drugovi isprosipaju ka viđi gakarikature prave od takvih likova.
Blue,ja ovo zadnje napisah najozbiljnije što mogu, bez namjere da ikakve fore bacam, ali ti to tako doživljavaš.
On topic. Ogladnjeh.
Odo' nešto da iźedbem
Šta si ispisa..ništa spektakuRarno to svi muškarci znaju a i žene nema tu nikakve škakljive teme što bi Rambo reka QPGS a Rambo je CAR.E sad što su neki u folirancije ko ih jebe.
E kako bi proša gore no iko.I još nešto da te naučim slučajno da nisi naručio nešto alkoholno oni ti cijene ako naručiš Bavariju 0% alkohola ako ćeš da prčkaš oko AJTIJA najjače da im neki koji pije one njihove votke i to ubace u ajtijevce.Istrpi i jedno književno veče neke smorčnie vidim da najavljuju i to ali da vide da si dio ekipe.Inače osjećaja nemaju za naše nacionalne i međunacionalne tenzije njima za to puca Q odma da ti rečem.Putina organski ne podnose ali neće to dok ne kreneš sam o njemu da pljuješ.
Kino pravi se da si ljubitelj holivuda i supermena.Meni su za grupu Leningrad rekli da je krindže zamisli a slušaju tu neke bekstrit bojse nisu ka oni u Novi.
Last edited by Bluemoon; 20-11-25 at 16:54.
mislim da je za svakog ko ispunjava uslove. I bas bas finih plata ima.
How to post a job?
Write to the chat https://t.me/montenergo_it your vacancy with the tags #vacancy or #cv
Как опубликовать вакансию?
Пишите в чат https://t.me/montenergo_it свою вакансию с тэгами #вакансия или #cv после она попадёт сюда
@i63phc
https://t.me/montenegro_it_jobs
Da malo pokvarim temu, rukoblud je haram
...jel i to treba da stavi u CV![]()
Njen je savjet a znanje (može biti) je tvoje
Ja takve savjete na internet ne tražim algoritam mi je obično što se savjeta tiče ono kako iz mrtvija dići kosilicu koju si ostavio napolje i pala kiša i jadna grca i naletim na masu budala poput mene i bude mi lakše..ili kako promjeniti one đavole za podizače stakla u auto jer sam ostavila par puta tako isto pljusak bio..još samo da nađem face koje su uspjele kolima upasti u pjesak kako se izvući iz istog..ili kako se izvući kolima iz Hutove Močvare kad sam jednom krenula putem..što se savjeta tiče oko seksa i to meni je tu posve jasno i međuljudskih odnosa iako mi ništa nije jasno no me realno i ne zanima takva sam kakva sam..znam biti jezivo asocijalna kad mi dođe dan.
Ali najjače da mi neko daje savjete ljubavne i u društvo i to tačno bi se roknula.
Last edited by Bluemoon; 20-11-25 at 17:34.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks