Kako se dize kad treba guzi da auto ne propliva hahahahahaha
https://www.facebook.com/share/v/1ATR3HiR3k/
Stranica na fejs podgoricki.info samo da vidite kako budvani mogu da dizu auto sa daljine cini mi se minimum 8 metara.
Ako moze jedna peticija da se ugasi podgoricki pauk!!!
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Kako se dize kad treba guzi da auto ne propliva hahahahahaha
Bi jedan slucaj kod skole i navodno podgoricki pauk ne moze preko 3m da dize... e kukala.komunalno sluzbo
Jednako pravo glasa imaju. A kako su bučniji, broje se x2.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
generalno - ovo zavisi od krana i njegovog kapaciteta
ako je ruka ispruzena do kraja - kapacitet dizanja se znacajno smanji
ako je teret ispod nivoa krana/osnove, jos vise se smanji kapacitet
ocito ili imaju znacajno vece/jace kranove i vece potpore ili su se kvalitetno izglupirali i rizikovali jer bi ovo dizanje dostinu kranova izvrnulo
ja vjerujem da se ovaj naplivao prije dizanja, djeluje mi cuknuto
a zdrav razum govori, ali ocito se radi o nekom pomucenju uma (da ne recem sta teze) kad ljudi sebi recu - moze odje... ili daj da prokrkam kroz vodu, nije duboko garant
gledah neki video, stranac neki, kaze parkirao tu, nikad nije bilo puno vodo, mali potok samo
Zaista treba bit' kapacitet pa parkirat' auto u korito rijeke, pogotovo kad se danima unazad najavljuju ogromne padavine.
I poslije kao oces neko obestecenja i cuda? A cuti kretenu maloumni, usima se pokrij.
--------------------------
Do Not Disturb.
Sto god da je, vidi se da je korito. I zna se da je korito.
I ne treba bit' doktor nauka da se zakljuci da je maloumno ostavljat' auto tu, pogotovo u ovim situacijama.
Al' nekima je dzabe sve, zaludni slucajevi.
Do Not Disturb.
Ili bilo kojim - ako je korito siroko 10m trebalo bi imati zdravoga razuma da znas da tu nije slucajno... ili je nedje gore brana, ili je za bujicne vode - kojih onda moze biti bilo kad i bez najave...
Inace, ovo je redovni rpoblem - ja vjerovati ne mogu da opstina nije u stanju da blokira te prilaze?? prije li ikasnije ce da se nagomilaju 2-3 auta i uzrokuju da se ova voda izlije van korita - a to ce vec biti steta koju ce opstina morati da plati
Ja ne mogu da vjerujem da neko tamo parkira. Kakav je to mozak?
Prema tome, šta da ti kažem?
Pa vidis da je neko naknadno dodavao beton da bi moglo da se spusti dolje i parkira
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Ова трака комуналне ће убрзо одлећет па ће се и стубови кад тад лако маћ. Има оних који ће боље пратити временске прогнозе.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
da vidite sto je ljeti tu kola![]()
![]()
neka sto je kola no se ljudi parkiraju kako im dune i nikakvog reda nema plus sto kad kisa pane bude vode da ti cizme trebaju da bi do kola dosao i ljudi i dalje parkiraju
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja sam ovdje parkira jedne godine kad sam u Bd zivio, i nije bilo parkinga oko zgrade.
Pratis prognozu i maknes auto...
Milion zgrada su napravili bez parking mjesta.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Zivim dolje 20 god, nikad parkirao nijesam u potok. Obzirom da nemam parking oko zgrade, prinudjem sam da placam parking servis. Situacija je takva da imamo 2 zgrade sa po 35 stanova, a 10 parking mjesta. Znaci fukarluk neopjevani od strane investitora koji je radio zgradu. To je ono vrijeme kad se cudo cinjelo i gradilo dje se stiglo (konkretno zgrada napravljena 2005 a ja kupio stan prije haosa sa cijenama 2018 god.)
Bez da pravdam ljude sto parkiraju u potok ali dolje su bukvalno privatizovali svaki m2 parkinga. Sto lokalni BD parking servis, sto ljudi pojedinci koji uzurpiraju javne parkinge (to malo sto ih je) svojim trokutovima i barijerama.
A komunalna ne reaguje. Dolje je dzungla i haos kad je parking u ptanju, a cijene ogromne.
Last edited by Alexinho11; 20-11-25 at 16:30.
Ni Podgorica nije bolja nista
Jbg...kad se kupuje stan niko ne razmislja o parkingu...
Ja imam kuću i plac, pa sam kupio još jedan plac pored da mi služi kao parking...kad sam vidio da cu imati problem sa istim
Mogao sam i bez toga, da mi ostanu pare u dzep ili kao ovi u sadine sto duz ulice rusa radulovica parkiraju auta, ima ih na onaj pravac preko 100...do momenta kad neko dođe da gradi tu, e dje će onda sa njima bez na ulicu
A tek kad pretvore onaj parking u park iza zgrade u avda medjedovica dje je Intermezzo ... kakav ce čep da se stvori
ali zato u aerodromsku nemaju tih problema... ostave kola dje im se svidi,nema veze koga blokiraju - mogu i u raskrsnicu na sredinu pa da se kruzi oko njih ko da su kruzni tok
a barem 1/4 kola od vlasnika kuca koji imaju dvorista, neki od njih i parking mjesta/kapije uradjene, ali lakse ga ostaviti na ulicu nego otvarat sve to... kako bih ih drao kaznama dok se nauce pameti
Budva: Od danas zabranjeno parkiranje u koritu rijeke Grđevice
"Svaki pokušaj parkiranja biće oštro kažnjavan", upozorio je predsjednik Opštine Nikola Jovanović
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks