Jesi li ovaj tražio?
E koliko me muke ubilo da mi stigne
Promijenih mu narukvicu![]()
Last edited by stefke; 05-11-25 at 23:05.
To je taj, samo bijela varijanta. Odlican je uzivo, dobro stoji na ruci.
Na kraju sam nasao makar jedan sat da dovucemSvidjeo mi se Royal Smith 90-006 sa Breguet brojevima, ali uzivo je sat u bilo kojoj boji necitljiv. Regularni 006 mi se nije svidjao zbog zlatnih hour/minute markera, ali srecom postoji in store exclusive sa sivim markerima.
![]()
\\OFL•GIC
Da se i ja ponovim malo. Nisam odavno čuku neku uzeo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lijepo si se ponovio.
Zdravo da ga nosiš!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Da se javim upravo sam nešto trgovao online u Japanu peko Chrono24. Jeftiniji su u odnosu na evropske oko 30% iz dva razloga. Prvi je jer pri izvozu očigledno umanjuju cijene za njihov PDV, a ako uvezeš u Crnu Gou plaćaš PDV i na sat iz Japana i iz EU. Izuzetak za EU je da ga uvezeš na nekoga u Hrvatsku pa dobaciš na ruku do nas.
Takođe, može jeftnije da se pazari kod japanskih prodavaca na Chrono24, jer je jen lijepo otklizao i tu ima nekih 10-ak odsto razlike.
Japanci su vjerovatno najetičnija nacija na planeti, pa kako ti opišu sat, stvarno je takav ili još bolji, što se tiče mikroogrebotina i oštećenja ako ima, a ako kažu nenošen, onda je nenošen i stvarno je nov.
I na kraju, kad doputuje u magacin u Zetu, dok ga dobiješ treba mu koji dan više no od Japana do Zete.
Transport je oko 150 eura, pa procijenite za koje se satove isplati.
Tko leti, vrijedi...
Obzirom da ne volim velike satove, uspio sam da ulovim baby tunu, Seiko Prospex SBDY089.
Ocaran sam, perfekcija.
Sent from my Pixel 8 Pro using Tapatalk
Prelijep diver, i ovaj cifer me dosta podsjeca na moj superocean…
Taman da se i ja pofalim, mada je proslo pola godine kako sam ga kupio. Inace stari superocean je medju entuzijastima mnogo popularniji, ali meni je novi čučnuo bolje, svidja mi se svaki detalj na ovom satu
![]()
Last edited by diVerso; 14-11-25 at 16:48.
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Ako sa jednim satom ne možeš platiti naručeno ubistvo...i nisi neki DPS-ovac
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Stigao satić juče. Od plaćanja dok mi ga kurir nije dao prošlo je 11 dana. Ako se ne računaju praznici i vikend to je bilo 7 radnih dana što je OK.
Sve je kao u opisu, nenošen, svuda oni najloni po njemu, nigdje tačkice. Vjerovatno neko dobio kao poklon ili neku nagradu i prodao.
Dakle, kupi se preko profesional dealera sa dobrim ocjenama, sa original box and pappers, isporuči ga DHL ili UPS, spakovan u tri kutije kao babuške.
Proizveden prije godinu, nenošen, otprilike posle svega 40% jeftiniji od novoga na sajtu. Isplati se Chrono24.
Ako imate nekoga u EU na njegovu adresu kupujte ako je diler iz EU i ušteđete 20-25%. Ako ne prećerujete, naravno.
Tko leti, vrijedi...
Ne mogu da editujem komentar pa pišem novi.
Gdje bi mi preporučili da zamjenim gumicu ispod rotirajućeg prstena na Seiko 5? Zapela je od soli. Idiot iz jedne od onih radnji u delti mi je tvrdio da treba cijeli sat da mi rastavlja, što ni dijete ne bi reklo, a kad god pođem u Hora nikad im taj neki kolega koji se razumije nije tu.
Probaj kod momka u deltu, na drugi sprat dje bio xyz (na ulaz parkinga)
@Plovak,
pa to je valjda Hora, ako šta nisam pomiješao, za njega sam i rekao.
@Misko
Ovakav je:
IZvinjavam se, ne provalih da je to to.
Nema potrebe da je mijenjaš. Digni bezel očisti i podmaži. Ako nemaš alat donesi jedan dan da ti to riješim.
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Trebalo bi da postoji gumica sa unutrašnje strane prstena, to da je do nje je samo moja pretpostavka jer sam ga X puta držao u vodi, i dok je kvasan sve bude OK.
Nemam alat, pokušao sam nožem a da ga ne ogrebem, ali to kod ovih Seiko SRPD ide teško jer ne postoji razmak praktično. A nemam ni silikonsku mast
Last edited by siux; 20-11-25 at 13:39.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks