zena se brani cutanjem pa da ispostuje muza jer su u braku.
nece ziva da se pomjeri, kao mrtva.
Nedostaje Buva da sroči dvije, tri onako kako samo on umije.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
E ako ovđe postoji faca među muškim svijetom, propalo se.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ajde vala da cujemo pokajnika zvanog kaem se ka u p..no.
E taj je sve, ali faca nije sigurno.
A što je ovo. Što napravi Blu sa svojim dubiozama. Te ovi oženjeni, te da ga drkaju, te paćenici. A što je ovo. Odoh da foruma ne mogu ja ovo. I srećni mi put.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
alapacha od sad cu malim slovima da te oslovljavam. Znamo da ne volis fanove i n ikad nisi htjela biti super mega zvijezda zvezdica granda
a dje, jos kad je ovako prosta, vulgarna.
ka' oni djedovi na selo sto su svaki dan mortus.
Kako ste grozni..grozomorno grozni.
U ovakvim trenucima mjenjam temu.Tačno me radio KRŠ danas zajeba na neku numeru mislila sam da nije do numere no da im kanta od auta ode dođavola.Ajde đeco dosta je bilo.
Ja napravi.Ja napišem poetičan post o danu muškaraca ti uletiš sa forom o oralu JBG nema kod mene hi hi haha ha.Na te fore i fazone ja lijepo otresem i što mi je na um i što nije.JBG.
Nego,bilo prošlo.Zaboravimo ja barem jesam.
Nego.
Lijepo ti reci koji se to pab otvara treći put te pitam.Ako oćeš ako nećeš ne moraš imam Jigija tamo na prvu liniju fronta.
Last edited by Bluemoon; 19-11-25 at 20:35.
Ja ne znam što je extra uša u patetike..a ne valja ti to bolan.Što bi Njegoš reka vuče nešto podigni brkove da ti viđu toke na nešto.
Naknadno sam saznala da oni Ukrajinci a ima i Rusa prije tunela u Novi u stvari imaju suši bar ako mi je to zaličilo na kafanu a da nije..reko može jedno jel zatvarate..vele zatvaramo a jedno može..i ono bukvalno ne zatvoriše još par sati poslije toga.Još mi ta subota veče ne izlazi iz misli pravo.A ovu numeru su puštali kad slučajno nalećeh.Odlična numera,odlična.
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
Kakav šećer je uživo ovaj u plavu majicu uživo ne bi vjerovali.
Last edited by Bluemoon; 19-11-25 at 22:44.
Otac moze biti svako ali tata samo jedan!.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Samo se ti boj, ne mogu ti ništa...
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks