hm,ima ovo logike,pomislih na kudravog...on onako zgodan,ova bi mu bila da uz temeljni ugovor potpishe i barku i sve ćevabdzinice iz Ulcinja!
...
JBT zamisli da si carinik zamisli da si carinik u Crnoj Gori pakaaaao ali pakaaaao.
Znači bukvalno među sto ljudi u kafani carinika moš prepoznat.Taj badi lengvidž..pakao.
Sjetim se Kafkine Metamorforze kad god vidim carinika.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 18-11-25 at 22:05.
Nikad piće ne placaju,ni sebi ni drugima,kako da ga ne poznash.
...
To je najmanja rabota no taj govor tijela...insekt.
Kako volim kad muškarac nosi odijela, a u zimskom periodu kapute i kožne rukavice, preljepost.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ja volim kad nosi gojzerice dukserice i vunene čarape ali mi se vazda ovi pjaćoti kreteni nekako nakače.
Kakvo prenemaganje, to mora da se na dvor podiglo
If you are mute, you are free.
If you speak, you are judged.
If you are judged, you are controlled.
If you are controlled, you are not free.
![]()
Svaki dan je dobar za upiranje.
Tihi rat koji vodimo čistačica iz firme i ja - laptop mi stoji ukoso pored monitora, ergonomski što bi se reklo. Kad god ga ostavim u kancelariju kraljica dođe i namjesti ga tačno u ćošak, ne trpi da nije sve pod konac.
Hahaha,ostavi joj onaj laser za keramičare kad kreneš danas s posla kad već nije od onih što bi se obradovala čokoladi,cvijetu ili kesi kafe.
A i ti brate...čuš "ukoso i ergonomski"...pušti te moderne izraze no skockaj taj sto prije no što odeš...podijelite teret
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Prespavala sam se.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Ao,ao,aooo...hard core,nema što.Čudo su asocijacije, ne mo'š pobjeć od njih, pa kad ih iskreno izneseš, nekima si freak a nekima lik.
Uzgred budi rečeno, Kemal je ođe fizičko oličenje balkanskog policijskog inspektora ili DB operativca.Ta frizura,ozbiljan pogled,kockasta glava,krupne šake,dress code...ma sve.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Gledam neke satelitske snimke na onom potezu preko autobuske i naletim na Jusovaču i onu IDEA-ju tačno se setih outline i fame oko crvenokose curice.![]()
Crvenokose? Misliš kovrdžave. Ne pratiš uopšte
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks