jes vidio sto je losa droga
Sa zadovoljstvom bih ga odlezao.
Prema tome, šta da ti kažem?
Losi roditelji.
Po komentarima otac i sin u Golfu, pa je mali sjeo poslije da igra GTA u pravom životu
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Right now. Batica sa citroenom parkirao po sred mjesta za invalida i usput zauzeo 3 parking mjesta
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Danas na autoput PG KL, radovi na putu, jednom trakom se vozi, ogranicenje 60, vozim 70-75, debilcina sa Kijom Ceed, trula visnja iza mene, svira, vozi u branik…i sta da radim u tok trenutku, a nece da stane?
Na pravoj si temi
Ja se juce vratio sa puta.... auto put milos veliki, djevojka neka sa pg tablicama citavo vrijeme vozi iskljucivo ljevom trakom, makne se tek kad joj se nabijes u branik i blicas...
e sad kako znam citavom duzinom, pa mislim da smo se jedno 10-15 puta pretekli do pozege,
4 zmigavca i ostavis ga kako ti najvise odgovara dok zavrsis posao
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
Debil.
malo im da stanu, no predju i ulicu da ustede jos 3m sebi
Najavljeno nevrijeme, kiša čuda i opet ostavljaju auta u kanal.
Može ovo ođe komotno.
![]()
Ovaj golf plus, kako koja slika izadje tako je na drugo mjesto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
https://www.instagram.com/reel/DRPBV...VtbDZkM2ozaA==
Kakav narod takva i sudbina.
Zivo me zanima jesu li ih namjerno ostavili. Znam za 3 slucaja dje su ljudi namjerno ulijecali u ono jezero ispod podvoznjaka u zagoric, sa forom da ako grad ne postavi signalizaciju za oprez na putu (sto uvjek urade, al zakasne) onda mogu da tuze grad i naplate stetu na autu -> sto pretezno bude totalka. E sad, kanal nije put tako da mislim da ako im je to proslo kroz glavu, da se tako naplate, da su se zajebali
Kakvi bre. Dje da se naplate a parkirali u korito rijeke. Ka’ da ga na Moracu na donju ostavis.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Apsolutno svake godine se ovo dešava, kakav bol u kurcu kod naroda.
Last edited by BiTrAtE; 19-11-25 at 12:14.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks