Ђе сте наркомани? Зависност од форума је јача него од хероина.![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kako me nerviraju ljudi koji metiljavo hodaju, pričaju, jedu, usporeni kao da trunke života u njima nema
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Za heroin ne znamali meni je više zavisnost zbog ljudi za koje se vežem.Došlo mi je Pashi za onu doskočicu za Masline da rečem nemoj da tvoje naselje ko uslagalicu posložim sad u pet verzija ali dobro je da puče server.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Zamjenica sefa kabineta k
MUP-a Srbije... imamo li mi kakvu brkatu daru da im odgovorimo....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ovo je odlichno,chitav dan odsutan,kako vazda ne rikne server da ne chitam satima![]()
...
Jezik pregriza ti kad ti se ne čita baci telefon u bunarJa sad ne mogu da izdržim kako je KaemSe proša na roditeljski,i kako je Bit otiša u onaj Fermentor i kako mu se čini i sad pukne tu neki jebeni server i oni ka da nikad nisu ni postojali.Ili onaj Cezar da baci neku filozosku misao.Iako mi nekad na nerve ide.Ka da nikad nisu postojali.Horor.
Last edited by Bluemoon; 18-11-25 at 20:09.
Zbog takvih sam ja u misterije mašinstva ušla iako mi nije struka.![]()
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
mozda su smoreni, depresivni, da im se ne zivi.
ne mogu ljudi biti zadovoljni i produktivni bez kad im je sve kako treba.
mislis zadovoljnih i produktivnih?
Ja telefone razbijam redovno ali slučajno sad uzeh neki samsung tačno mi je nelagoda jer se sjetih nekog prethodnog kojeg sam razbila posve slučajno a i dalje mrtvome otplaćivala rate.Nedobog da ja imam neki telefon preko hiljadu i nešto eurića ja ga ne bi mogla zaspivat.Od tih rabota meni treba samo nešto što žalit neću da ga nema u roku odma.
Obukla se kao splavarka, mada je to vjerovatno i pomoglo današnjoj karijeri.
Aoooo pa iz mupa je na tajnom zadatku... vazda li kudite agente...
Potrebna mi je večernja torbica u tom zmijskom printu.
Ne bi đavole... nećka bi se ...)))
Bi ka ne bi tebi nabubrela bradavica sa neke dobre sise da namigne ti bi proda državu ucijelo.Ono odškrine ti mala pogled na to ispod bijele košulje ode cijela arhiva ANB-a...u propast.
Pupak da ti pokaže tu bi već državni ARHIV strada.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 18-11-25 at 21:39.
Da se zaustavimo tu dok ne dodje do tendera...))
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks