I što piju jel piju NikšićkoAjme.Ne do bog ne do bog da sam im se u blizine našla ali sam se držala onoga čuvaj druge od sebe.
![]()
Last edited by Bluemoon; 18-11-25 at 01:25.
@Адо, заобиђеш тему пошто о њој појма немаш и сви срећни.
Ко је једном био на стадиону зна за ту врло јасну разлику.
Највећа срамота било које групе је напад на симпатизера. Као жене да нападаш не дај Боже.
А видим, да ти мислиш да Хрвати не би оно скандирали да нису нападнути ноћ пријеИли да се не би спрдали са Црногорцима поводом дупеувлакачког транса у Загребу?
Ја наравно знам шта мисле о овдашњим житељима, а ви се само тјешите да не мисле. И опет им какав пркноувлакачки транс направите.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Svi ti saveznici su pili caj... sama Rusija je u oslobadjanju Poljske izgubila 600 000 boraca oko 400k ranjeno.. ostali su nedje po zapadu daleko samo avijacijom "pomagali"
Cisto cinjenice oprosti nam dubrovnice dok dubrovnik vice pusite nam ***** cetnici oprosta nema.
Nije ni cudo sto imamo dvoglavog orla kakvi su susjedi... oces naprijed a gledas iza sebe ko ce ti podvaliti
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by NetworkMaster; 18-11-25 at 06:19.
Da imamo funkcionalnu državu ovakvi ''navijači'' ne bi molgi ni da pređu granicu.
Kad su ih već pustili, posle prvog nacionalističkog ispada, opomena preko razglasa, pa svi napolje sa stadiona i države, uz kazne i zabranu ulaska.
U Konavlima su naše jednice bez ikakve ratne potrebe zapalile i opljačkale veliki broj objekata. Nije realno da se to oprosti zbog jednog transparenta ili izjave.
Ne vidim ni potrebu da se izvinjavaju djeca koja tada nisu bila rođena.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Ono je baksuzni stadion ... na groblje dignut.. na cemovsko ga treba
Jedino ispravno. Samo copy paste zakona Margaret Tačer + personalzovane karte.
To je jedino što na Balkan može ove kretene da ustroji. Kad ti igra reprezentacija/klub van države, super mili dođi daj pasoš, kad igra van grada dođi do stanice policije da gledamo zajedno ponesi čaj ili kisjelu.
Zabranit ulazak doživotno i jednima i drugima pa će burlikat kući ispred TV kreteni retardirani.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ne kapiraju ljudi sta se desava u HR te da je na skoro istom nivou korupcije, potkupljenosti i nepotizma kao i ostale okolne zemlje. Vecina naroda je frustrirana ali HDZ se vodi dobrom starom, zavadi pa vladaj, a oni koji direktno ili indirektno rade za vladu/javni sektor cuvaju svoje guzice.
Il' niko nije primjetio kad god je Vucicu ili HDZ-u gusto magicno nacizam, ustasluk i cetnistvo poprimi zestoki mah u regionu?![]()
---
Navijacima je trebalo zabraniti ulaz u CG al' mi je u isto vrijem i jasno zasto to nije bilo izvodljivo, tako da je onda naknadno trebalo pohapsiti svu gamad. Svi su isti.
Ali izvinjavati se svakakvim dzankozama na drugoj strani koje su stigli ovamo je bezveze.Nije to hor bečkih dječaka pa da kulturno umjetnički shvate namjeru nego likovi sa sprženim mozgovima.Na kraju za događaje od prije 35 godina se dovoljno puta izvinjavalo.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Ništa se to vezano za muriju neće srediti sve će ostati isto evo ih štite ka da su bijeli međedi čoče baš viđeh kako su štitili onu đecu što sviraju violinu u Hrvatsku.Nego će ostati zapamćeno kako su neki branili i još se izvinjavali likovima koji burliču Ubij Srbina i još mijenjali teze.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Vezano za jucerasnju utakmicu i dogadjaje:
- Ponosan sam na sve navijace CG koji su se izdigli iznad balkanskog mulja.
- Ispostovana dostojanstveno himna Hrvatske.
- Ispostovan veliki umjetnik sa loptom Modric.
- Na svako skandiranje ovih navijaca ako se mogu tako i nazvat...odgovarali su zvizducima i negodovanjem.
Interesantno je da i Hrvatska preko HDZ klizi polako ka Vucicevoj SNS Srbiji.... a obijema drzavama je ocigledno cilj gradjanska Crna Gora. Zato mi budimo pametni...a ovi neka mrze....jer jedino od mrznje i zive te svoje bijedne zivote.
Takodje, nebi bilo lose razmisliti da se na mjestu gdje je SC Morača napravi neki novi multifunkcionalni stadion, arena i bazen....da makar imamo kršteni stadion. neko je predlagao Cemovsko polje...al to je malo predaleko za prosjecnog podgoricanina![]()
Imaš pravo ali treba isto tako istaći da imaju sjajne pisce i ljude koji biju velike bitke.Nemam veze sa HR ali kroz njih imam ka da su moji i njima je teže no svim susjedima od HDZ bagre i tako vazda biva kad te svoji kamenjem dok si svjetski priznat.Tako da kroz njih odlično znam što je tamo,a ovi što se navodno izvinjavaju Hrvatima ali navodno vidi se tačno samo koriste priliku da dodaju a nismo mi taki to vi je četnička klika.E to meni ide na nerve taj momenat.
Zdenka Petrol ne izbacila jedno od najjačih pišanja po sirotinji.
Inflacija je dobra za državu. Malo ne liša za gradjane, ali ko ih yebe.
Za nju koja je na državnu sisu je odlična
https://x.com/kontezanovic/status/19...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Rece mene onaj kako to milojko diktira cijene
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Nije inflacija visoka nego ste vi sirotiLJa!
Zdenka Petrol
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Kako rece Milo gorivo je luksuz... i tako je krenulo ... ko nema za hleb nek jede kolace
Ziva istina bar se vozilo i pusilo za vrijeme utopista... no prodje era utopista dodjose reformatori... al utopisti i dalje uce reformatore kako se nekad bolje zivjelo...
Ps : pola Źete je iz pipuna u skipere preslo
Last edited by NetworkMaster; 18-11-25 at 19:01.
Ko je posmatrach-OEBS na ovom referendumu u Pipunlendu?
...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks