Nisu rekli ubij Četnika,no Srbina.Ili su tebi ka njima svi Srbi četnici mož bit?
parola je odgovor na ovo…https://www.portalanalitika.me/clana...nam-dubrovniceOriginally Posted by AdO_pG;[URL="tel:6225913"
Nisu rekli ubij Četnika,no Srbina.Ili su tebi ka njima svi Srbi četnici mož bit?
Majku mu jel toliko teško osudit što su ustaše iz Torcide vi na stadion pod Goricu skandirale UBIJ SRBINA.
E bogomi si zapamtio toga ministra svaka ti cast. Pri tome, doticni dogadjaj je obuhvatio citavo odeljenje, a reakcija javnosti tom ostavkom je nekako kompenzovana. Tipicna DPS gimnastika. Nekada su i taj KBC htjeli da prodadnu, kao sto su prodali Meljine. Srecna vremena, takoreci.
Polinezija gospodo.
Nebitno kakve poruke i kome upućuju pripadnici gomile koja skandira "ubij Srbina" i "ajmo, ajmo, ustaše"...
Goni u pizdu materinu.
A i za nauk ovima u ultracg da se ne bave "peglanjem" međunacionalnih odnosa tiskanjima u prkno komšijama, no da se fokusiraju na reprezentaciju.
Pa i ako se uzme da je transparent "izvinjenja" na Maksimiru pozitivno dočekan od dijela tamošnje publike, norma je da se komunikacija transparentima odvija na relaciji ultrasi - ultrasi, a ne ultrasi - publika. (otuda se i ovi nađoše pozvanima da daju "odgovor").
A pošto gro hrvatskih ultrasa čini ustaški talog sa istima ne treba imati nikakvog dodira.
Boli njih uvo za parolu oprosti nam Dubrovniče.To što su se Crnogorci slizali sa Beogradom tad to je bilo da ih tako male ne pregaze u more krvi tenkovi iz istog dok je onaj sa Franjom krv prolijeva po BIH.Sasvim vješto izbjegavate temu ratova devedesetih a bojim se te teme se nećete zadugo otresti ni vi ni vaša buduća pokoljenja dok istinu u oči ne pogledate.
Jezivo je što sve bačate na tikete u kladionice ka kockari nema više zgrade bez kladionica jebenih.
I opet pojma nemam jel Hrvatska na kraju krajeva ekipa nadigrala Crnogorce ništa to bitno nije jer se fudbal pretvorio u dilere kokaina,kladioničare,politiku i nacionalističku bagru i sve je to skupa da se normalnom čovjeku želudac pošteno ispovraća.
I tamo su nas fino doceli..transparent je izvukao situaciju..https://www.b92.net/sport/fudbal/ves...ina-video/vest
https://radioskala.me/lipka-ulazak-c...-to-biti-2030/
Zanimljiv stav Frante povodom EU integracija. Pomjera nas za 2030. I to sto zbori djeluje prilicno realno. Ali barem ce se 2030 tacno sve znat.
Polinezija gospodo.
Torcida je otjerala neke folklor grupe iz Srbije,neke srednjoškolce Ali su karte za Prijovićku rasprodate u fulu.
Što bi Krleža reka ista balega koju je kotač istorije prepolovio na pola.
To vi je sve ista bagra.
![]()
Last edited by Bluemoon; 18-11-25 at 00:20.
Koliko djece po tvome ekspertskom mišljenju treba da umre u bolnicama da bi ti kazao "možda ima smisla da ministar zdravlja podense ostavku"?
Oni prošli su makar pokušavali da komepnzuju. Ovi sadašnji moraju da piju nalagetike zbog qurtzobolje što im narod umire.
Doduše, ozbiljnu političku karijeru napravila je žena koja je bila ministar zdravlja kad je Crna Gora bila rekorder po umiranju od Covida. Tako da se i ovaj sadašnji ima čemu nadat.
Tko leti, vrijedi...
A ko njega u Zagrab štiti...veli zaradio sam poštano od belog
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Kad su ubili Kirka crna roba mi je na hemijsko bila, pa ga ne ožalih da valja. Lika za kojega sam prvi put čuo kad su ga ubili. Kad sam vidio što je palamudio nisam osjetio neko preveliko žaljenje, priznajem. Lijepa je bila dženaza sa vatrometima i bengalkama to ne sporim. Originalno.
Dobro, dođosmo da su radnje zapaljene zato što su bile turske, a ne stranske. Sad još da nam objasniš koliko radnji treba da se zapali da bi se to shvatili ozbiljno. Deset, pedeset, sto...?
Tko leti, vrijedi...
Nego koliko se rasulo koksa na ovu tekmu i koliko se tiketa priložilo taj podatak je ponajviše bitan.
Rahmetli Tačerka je riješila najzayebanije engleske holigane i za pola godina očistila stadione od njih. Donijela regulativu koja se poštovala, a čelnicima FA i klubova kazala, da ako ne budu sarađivali gasi takmičenje. Da dođe do toga morala je da strada na razne načina koja desetina ljudi, uključujući i događaj na Hejselu.
I zato danas Premier liga je ono što jeste. Najbogatiji i najbolji fudbaski šou na planeti. Saudi, ne pomažu vam novci.
E na ovim evropskim Vrelima Ribničkim poznatim i kao Balkan, navijači huligani se nešto PITAJU. Jbg... Političari i stranke ima vrlo često duguju za neke prljave posliće, a takve ne možeš da šutneš kad ti dune. Oni počnu sa tobom da upravljaju. Posebnu kad namirišu bezmoodost koja se kod naših političara osjeća na kilometar.
Last edited by Gagarin; 18-11-25 at 01:02.
Tko leti, vrijedi...
Najjači im je šou kad su ispratili Abramovića.
Ovo ukoso je ironija i čuveni njihov engleski sarkazam.
Koks se ne rasipa, pametno se koristi, sta vise, prostom se predje preko telefona i olize se prst da se slucajno i najsitnija zera ne bi stetovala.
I nema dilovanja po tribinama zivota mi tvoga, urbana legenda, mit, ko ce o tom jadu raditi tamo
Ali veceras si vrhunski pisala, podrzava te brat, u 95 % postova od nocas si bila u pravu!
I da rezimiramo utakmicu jos jednom: “mi” odemo tamo i uvalcimo se u paksu, oni u fazonu “ovi cetnici su gori od onih drugih cetnika”, “kakvi jadnici ajme” i tako to. Onda dodju u Pg, budu zasticeni kao bijeli medjedi, piju citav dan niko ih ne dira, gradonacelnik Cetinja im popravlja auta, onda za vrijeme utakmice se regularno popisaju po svima nama, odu kuci, a nas ostave da se i dalje koljemo ko je ****** a ko nije ****** (a svi smo crnogorci). E da su se nocas nasi zadrzali samo na zvizducima, bio bi to ogroman “civilizacijski iskorak”, ne moramo bas svi biti indijanci. Ali, tu smo dje smo, idemo dalje. Turci vise nisu u hajpu, i ovo sa komsijama ce proci brzo ako budemo mazali redovno, a ko ce biti sledeci vidjecemo… dako nesto brzo iskoci
"Zivot je Avganistan, vjeciti rat niskog inteziteta"
• No Rich Parents •
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks