Ja dalje od toga od njih nisam ni očekivala.
https://n1info.rs/region/video-hrvat...a-dom-spremni/
Što ne odu na Marakanu pa tamo to pjevajuPolomili bi ih na proste činioce.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Ja dalje od toga od njih nisam ni očekivala.
https://n1info.rs/region/video-hrvat...a-dom-spremni/
Što ne odu na Marakanu pa tamo to pjevajuPolomili bi ih na proste činioce.
Poslano sa mog M2101K7AG koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 17-11-25 at 22:31.
Naši navijači su sasvim prikladno odgovorili...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Vala kad su burlikali UBIJ SRBINA to je trebalo lijepo u maricu pa da vidimo mi druže i družbo koga bi ti ubija.Nema tolerancije za takvo burlikanje,nema ali ođe sve ima.Taj i ti što su burlikali ubij ovoga i onoga bijeloga dana ne bi gleda taman ništa manje ka i oni sa Zabjela.Kad su burlikali ubij Turčina.
U aps lijepo očinjeg dana ne bi gleda dok ne shvatiš što burličeš.
Last edited by Bluemoon; 17-11-25 at 22:47.
Видим, одговорили на загребачко Опрости нам
Одговорили би исту ноћ, али нису вјеровали да ће ту ноћ бити ректум преузак за ове из Црне Горе. Зато су сад дошли спремни. Додуше, они су спремни увијек, нацоши су на радној температури увијек.
P.S. Стварно сам био убијеђен да је пита, сирница, бурек врх љигавштине.
Опрости нам... је врх, нема преко. Имаш ultra у префикси и избацаш те трансове.
Иако ми је тренутно мило што се Хрвати спрдају са дијелом Црне Горе, то је само ноћас. Ујутру би требали сви да се окупимо око ове државе. То је тако. Ја је гледам кроз један визир, наравно да сам у праву, али има и другачијих гласова и респектујем их
Ja je, veli, gledam kroz jedan vizir, naravno da sam u pravu...
Jel ovo Torcida lijepa došla u Podgoricu da veli nekima tamo da im ga puše?Prelijepo.
Da oće ova Torcida otić na Marakanu kako pa da se lijepo skupa pokomataju.
Nemamo mi taj kapacitet za komatanje ka Srbija i Hrvatska.Ali nikako među sebe ono da se lijepo pokomataju da ih svi okolo se više ratosiljaju u njihova komatanja.
Last edited by Bluemoon; 17-11-25 at 23:13.
Ali što su domaći izdajnici u ekstazi nakon transparenta torcide, taman ste isti
Bojim se da je ovo žešće nadrogirano kokainom kako veli naša murija onaj bio pod kokain okey super lijepo..koliko se droge rastura tu po tribinama manite se četnika,ustaša i ostale bagre pošto se da primjetiti da ste omladinu lijepo nadrogirali u maximu.Ko je onoga puštio tamo da vozi pod kokain i prevozi neke.
A istoriju ne treba glede ustaša niko i četnika da mi crta.
Kad smo već kod fašizma, a i navijača...
Kad će se otkriti ko je nedavno palio turske radnje?
Tko leti, vrijedi...
Cudna je i odluka Crne Gore da dozvoli dolazak notornih hrvatskih navijaca. Sasvim normalno bi bilo bez gostujucih navijaca tog tipa u jednoj takvoj utakmici. Postedjeli bi nas ozbiljnih problema i da su kojim slucajem izgubili utakmicu sluzbenim rezultatom. Ovakvi `gosti` ne bi ni dolazili, grad se ne bi blokirao zbog ovih budalastina. Ali dostojanstvo nam je nedostizno.
Polinezija gospodo.
Valjda je jasno da je poruka upućena “cčetnicima” i da za njih nema oprosta. Za one koji i dan danas slave agresiju na Dubrovnik.
Sto se tiče skandiranja,ubij ovoga onoga,to mora da bude zabranjeno na stadionima da je sreće,ali na našim prostorima to neće skorije posto jedni druge hrane mržnjom.
Bilo kako bilo hrvatima zelim sto bolji plasman na prvenstvu.
Ima nešto što se zove zakon opadajućih vrijednosti. Što više ima nečega, to manje vrijedi. Što neko pravi više svinjarija to se sve manje reaguje na njih.
Nekad je ministar dao ostavku kad je umrla jedna beba u bolnicu, danas đeca po bolnicama umiru serijski, ministru ne pada na pamet da preuzme bilo kakvu odgovornost.
U odnosu na to, stavljanje ove matore fekalije na mjesto direktora KIC-a je kikiriki i niko se na to neće okrenut.
Moguće da su ga stavili jer je to bio Dom omladine, a ovaj ima tek 75 godina. U cvetu mladosti...
Da skratimo, zato što su tako u mogućnosti.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks