Eto i Manda veli da smo lider.
Nece mi san naoci , sanja sam kako nas je Hrvatska blokirala na svetom putu u eu jer su 4 lika nekima iz Splita polomili retrovizor nedje na Cetinje.
Послато са SM-A366B помоћу Тапатока
Dobar si, a? Ščime se baviš?
Nema te od maja i sad si se upalio
Jel ti srce puno?
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Neke navijacke stranice imaju info da su ih napale Delije
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Agencija, veli, za nacionalnu bezbjednost. Kakav kanal od države koji nije mogao predvidjeti ove stvari na ovu šaku jada od teritorije. Ka da ih dolazi desetine hiljada a ne 200-300
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Svaki takav ulazak bi po pravilu trebao imat pratnju,ovaj nije,zasho nije...
Last edited by AL no1; 16-11-25 at 23:33.
...
Вјероватно дошли раније од главне групе, можда су намјерно хтјели да ескивирају полицијску пратњу као што би то требала свака група.
A sto ce danas biti veselo...kamo srece na cemovsko polje da je stadion
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Udri narodna milicijo
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Stiglo pojačanje Žvalonjinim kučkicama u Crnoj Gori da se napravi još veći problem sa Hrvatskom.
Prema informacijama do kojih su došli, u Podgoricu je stigao i Miloš Lukovac, osoba koju opozicioni mediji u Srbiji označavaju kao blisku aktuelnom režimu u Beogradu. Portal Nova navodi da je Lukovac “Vučićev batinaš sa Marakane”, što dodatno pojačava interesovanje bezbjednosnih struktura za njegovo kretanje tokom boravka u Podgorici.
https://www.antenam.net/drustvo/hron...-gora-hrvatska
Tko leti, vrijedi...
A policija spremna kao i uvijek.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Danile će to sve organizirat
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
U Dobroj Vodi juce je sahranjen devetogodišnji dječak... dijete je imalo boginje i visoku temperaturu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Мислим да ће данас ови опростинамдубровниче више плакати због напада него било ко у Хрватској.
Они врло добро знају ко су им навијачи, а зна и уефа. Ваљда није била ниједна утакмица задњих деценија гдје њихов савез није кажњен због хулиганских испада и још чешће због идеолошких манифестација Хрвата. Наравно нацистичких.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Ako sam dobro razumio, navijaci su krivi sto su ih ovi napali?
Nevezano za slucaj, bjese li direktor anb-a bivsi Hrvat?
Znači istraga se vodi preko navijačkih grupa po twitera i to,još ako ima botova ka što ima pa se uždije malo više vatre.
A kakvi smo da nas 20 slomi nesto, da se pro*****mo nekome, ako me nije sramota ne maka se.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...aga-danas-vodi
Није да нисмо знали да је власт у ДПС ван формалне структуре власти у тој партији.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Tako je. A na sve strane je nasilje i prema zenama i medju vrsnjacima. Dodaj na to kriminalce, navijace
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks