A cijena ručnog?
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
jedno pitanje, mozda na pogresnom mjestu - jel imao neko iskustva sa mikrocementom, koliko ga je samostalno samog staviti? i ima li gdje u CG da se kupi uopste?
Iskakale su mi jedno vrijeme reklame nekih albanaca, montazne garaze itd, al aj sad znaj kako se to zvalo. Na instagram
Imate li preporuku za nekog ko radi Idejno rjesenje pa glavni projekat, treba mi za vikendicu?
imate li preporučiti nekog za ograde na terasi? Nešto tipa cnc panela a da cijene nisu paprene? oko 30m2 bi mi trebalo odraditi
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Za to ce svi na waterjet poslat, tako da on diktira cijenu. Podji u 7avgust,ponesi im nacrt pa neka ti recu koliko je rezanje i materijal.
Drustvo,
Znate li kako se krecu sad cijene za pravljenje mrtve ploce u Podgorici?
Dobih neke ponude 100,110 E po m2 sa njihovim svim radovima i materijalom pa da vidim da li je to realno sad na ove cijene?
Svi mi rekose da bi sad trebalo ugrabiti samo ploce odraditi prije nekog konacnog snimanja u januaru sto ce "biti"...
Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Otkud to da ce biti jos jedno snimanje?
Kako se krecu cijene nadogradnje, kljuc u ruke?
Ideja je da se ukloni postojeci drveni krov i nadzida sprat i visoko potkrovlje, lagane konstrukcije, itong ili slicno...
Ima li neko preloruku za firmu koja radi pvc bravariju da nisu skupi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko se krece siva faza trenutno?
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Oko 330€
Siva faza je jedna prevara. Znači naplaćuju 300-350e po kvadratu a materijal kojim se služe je blago rečeno užas.
Na koje materijale konkretno mislis?
Jel siva faza iskop ,temelj, zidovi,ploca gornja i krov?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks