Pa što pije kad joj škodi ?
Ja kad popijem sam vesela i mazna, nemam potrebu da se svađam i raspravljam.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Pobjesnila mi Duolingo sovica zbog vas!
Koji jezik vjezbas?
Za tebe brinula ne bi pošto vidim da se po cijenu upucavanja cica macosima klatiš na klatno prijateljstva no ti praštam ali za njega se recimo brinem u svaki slučaj dal opita il trijezna nema razlike jer mi je srcu prirasta.
Postoje razne frekvencije podjebancije nažalost ja sam nekako kroz život svaku nekako provalila.
Ovaj Ajs je drug najjači.
Last edited by Bluemoon; 13-11-25 at 23:51.
Koliko je spanskih serija bilo kroz djetinjstvo...tj. sa spanskim jezikom recimo Ruzna Beti
Zoro
I jos nekolike ali se ne mogu sjetiti naziva.
Pa bravo!
Ja sam tu prešla 9 i bilo mi lagano pa sam prestala sa njemačkim
Nisam nešto mislila da tako mogu da naučim, a i prošle godine sam krenula na kurs, završila sam A2. Trebalo bi dalje nastavit ali ne znam kad ću to
Koji si sad ti ?
Učila sam ga u srednjoj, a prethodno naučih poprilično kroz serije. Fino ga razumijem i govorim, ali kako ga ne koristim često sem za dopisivanja, dobro dođe obnavljat svaki dan po malo.
Arapski mi je komplikovaniji, ipak zahtijeva ozbiljniji pristup.
ju hev a vandelful aksent.
Ne bih govorila gdje, nije u CG svakako, a nije ni online.
A1 nivo je trajao skoro 3 mjeseca, a A2 oko 4 i po, časovi su mi bili u manjim grupama (nas petoro), 3x nedeljno po 90min.
Mislim da je u većini škola sličan tempo, mada postoje i intenzivniji kursevi koji su obično 5x nedeljno. Mnogi nude naravno i individualne časove, a ima i većih grupa. Birala sam ovu srednju opciju jer mi je to djelovalo optimalno. Što se tiče literature koriste se Schritte A1.1 i A1.2 kao i A2.1. i A2.2.
Sad ne znam šta sam pisala o hrani a da nije o ovome danas![]()
Sova je Duolingo aplikacija, za učenje jezika. Može služiti za razonodu kao meni, a može i za ozbiljnije učenje ovako kao što je Zhuangzi. Instaliraj pa probaj ako želiš. Možeš da biraš koji bi jezik.
Ko ima malu djecu i dozvoljava im telefone, nije loše instalirat im tu sovicu.![]()
Jasno je da jezici veze sa vezom sa intelektom nemaju.Što bi reka moj profa matematike postojaće aplikacija da vi prevede svaki jezik tačno je bio u pravu.
Može i chat gpt da riješi zadatak, pa to ne umanjuje značaj matematike.
Vrhunac ljudskog ludila...
https://youtube.com/shorts/pHgv-jTBq...66GaeLzFSOYT-A
Svaki dan je dobar za upiranje.
A sto neke nacije vole status zrtve...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nerazvijeni, veli, pa kukaju...
Svaki dan je dobar za upiranje.
Upucavanje cica macosima?? Meni je dosta i ova koju što se veli kući imam. To pod broj jedan. Drugo, to što se zezam sa Lapis ne mora odmah značiti da je upucavanje, bar đe ima normalnog razmišljanja. A nadam se da ona ne gleda na ovo kao ti.
A prijateljatvo, neće zar Blue pući jer stajem na stranu drugačijeg mišljena.Ali mi se sviđa što smo u sat vremena došli do toga da nazdravimo tvom povratku, otvorimo pab, i dođemo na iviciu (ja na Maricu
) toga da prijateljstvo puca.
![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja dobrodošlice nisam ni tražila
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Bookmarks