Ništa od nabrojanog ne konzumiram.
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Ništa od nabrojanog ne konzumiram.
Što se tiče druge strane,kako reče jedan:
Izmisliše rentgen da vide kosti kroz meso,izmisliše ultrazvuk da vide unutrašnje organe kroz meso i kosti,izmisliše magnetnu da vide mozak kroz lobanju...jedino da bi viđeli prostatu oni i dalje guraju prst kroz shoopak
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Ja samo vrelo ono baba na selo kad baci na ploču zatop to baš zamiriše.
Još zimi.
Što bi reka Damir Karakaš u jednoj knjizi što je priča o svom selu koje me podsjeća na njegovo..selo miriše..a smrde ovi parfemi po Francuskoj.Kralj,Car![]()
nije slicno, ne znam mozes li da otvoris ovo
Microsoft Copilot: Your AI companion
vjerovatno bi zene radije pihtije zbog kolagena :P
Svinjokol,veli.Barem na mom selu zatop veze s vezom nema sa svinjskim mesom.
I meni su interesentne urnebesno interesantne ove generacije odrasle na prehrambenoj industriji koja ih laže na aromama i pojačivačima ukusa i mirisa kad se zgražavaju nad seoskim proizvodima.
A kad bi greote znali što su tačno trgovali po markete dušu bi ispovraćali.
Da, zatop sto sam danas jeo nije bio svinjski vec nesto drugo. Cini mi se da je pisalo junece meso.
Laughing in drobovi i tripice
Ne može zatop ni biti od svinjskog mesa a i dio je komplet lepinje čuvene u užičkim krajevima koji vuku na Hercegovinu.Po užučko zlatiborskim krajevima više imaju janjetinu,jagnjetinu i to no što su u svinjogojstvo.
No aj ovoj gospodi što po markete pije voćne jogurte ili chia sjemenke objasni štogođ pojma više o pojmu nemaju.Bitno da su naručili neđe čiken burger.U Mek.
![]()
Last edited by Bluemoon; 13-11-25 at 22:07.
Kolagen je i u gumene bombone.
Uz arome i mirise ali je istopljena svinja što Š.
Viđi reka je ovaj Damir Karakaš iz Like pisac da njemu balega u stvari miriše pravo da ti rečem,meni balega miriše ka i njemu vuče me na selo onaj miris čistote ne samo goveda u životinjskom smislu no onaj oblik čistote čovjeka sa sela.
Njima nikakvi parfemi nisu trebali da mirišu niti uputi da se hrane zdravo.
https://postimg.cc/WFxMhZpm
Suštinski je slično, džabe vam piskaranja što se mene tiče. Nek svako jede što želi.
I ne znam što uvijek stradaju čia sjemenke ni krive ni dužne.
Pravda za njih!
Taman ću sad da napravim Raffaello ovsene za ujutru čisto radi balansa u univerzumu.
A koja ti balega mirise, svinjska ili?
Kolagen može biti i goveđi i riblji, i postoji više tipova i tačno se zna za šta je koji dobar.
Ne znam čemu potreba omalovažavanja i ovako ostrašćenog pisanja. Nisu nam svima isti mirisi djetinjstva nit treba da budu.
Ja recimo najveće licemjerje sam nebrojeno puta vidjela upravo kod ljudi sa sela. I uvijek mi je bilo čudno odakle toliko duhovne praznine u ljudima koji bi trebalo da su povezani s prirodom, kako ih ta priroda ne ispuni ljubavlju i ljepotom jer priroda to i jeste, ali džabe za one koji nemaju oči da je vide i osjete.
Čuj sirotinjsko jelo.E nema veće sirotinje od tzv buržoazije.Jesu na kornFleKs.Zamisli neko jelo nazoveš sirotinjskim đe neko od nečega preživljava.To je ono baš dno.Dna.
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 13-11-25 at 22:28.
Pa nego šta su nego sirotinjska jela, isto kao i priganice, popara, cicvara, kačamak, pasulj itd.
Kakva osjetljivost, lol.
Nije problem što se nije imalo, no što se to što se tad nije imalo vidi i dan danas. E to je problem.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks