Ima i toga naravno.
Zato i kažem neko mjesto koje je za našu generaciju.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nije u tome stvar no evo u NK baš ima toga da se provedeš na kul svirke opuštena atmosfera da te BOLE i u kakvom si izdanju nešto mi je PG fensi mislim super i da ima fenseraj ka BG ali fale joj pabovi i tako ta baš opuštena mjesta.Oli pab otvarati
Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk
Oću ako ćeš ti da praviš pivo i rakiju.Kuvara imamo.
Žemo ako mi daš tri momka da ih iskordiniram.Samo nemoj ove iz teretane od njih nema vajde.
Trojica? Puno ti je
Nekad je jedan dovoljan,a nekad desetoricu moš komotno poslat u kafanu.
Pričamo i dalje o poslu pravljena piva i rakije,nadam se.![]()
Nada, veli, poslednja umire
Što znam meni je u zadnje vrijeme kod Raleta okey.Ali evo vi ste se kretali po evropi, podgorici moj utisak je da baš fali jedan pab,ali pab.![]()
2 nedelje bez alkohola
pije mi se caj od kafe, frapee od banane, neko sumsko voce samljeveno sa plazmom mozda ili papaja.
@Bluemoon neka si nam se ti vratila.
Živjela
Super je ovo vino inače. Pio sam ga i čistog
Ovaj MedoJe me toliko iznervira da sam u safru veli nema svirki u Nikšić.Nikad neću zaboraviti Veljku Vučuroviću kad je bio za sto Raleta i mene kad sam ja sa neke smor svadbe ušla u propagandu a on izvadio gitaru i stao na binu i pjeva Nikolu Vranjkovića i svakakav sve rok devedesetih.
I u NK Pub kad odeš najbolje se napit ka stoka pa reći oni su..sve..u pravu..
Zamisli sa Bugijem u kafanu a sad i sa MedoJem pa da se rokneš.![]()
Čini mi se da su proćelavi obojicai to im je jedino zajedničko
Medo ne baća safru na kafane. Ne diraj mi Meda
A sa nama nema greške što jes jes
Reka je da je Nikšić preminuo što se tiče kul svirki.Kako tu riječ upotrebi, preminuo.
No nema veze što u taj Nikšić neki momci tezgare za sitne pare možda bi najbolje bilo da traže osam iljada ka neki u fensi Ribnicu.![]()
Ada izađe jednom u 100 god u Nk i odma joj najjači.
Veljko ima isti repertoar kao što je imao prije 20 god iza muzeja dok je svirao samo za probrane. Može bit najjači na svijet, ali dosadi kad isto slušaš po hiljaditi put.
P.S. Za kafanu je bitno društvo, a muzika ne mora ni bit što se mene tiče.
#fakenews
Čuj izađe jednom u 100 godina u NKBilo je kul svirki od gostovanja raznih sa strane.Barem Rale zna da izabere izvođače a Veljka ne pamtim kad sam slušala možda i pod utiskom zbog toga.A meni je rupa od nk paba kul samo da mi je opuštena atmosfera.
OT đe ima u kafiće uzeh ga u Aromu mogu reći da je laganini.
Šta rekoste, đe se pije sad u Pg? Valja se sjutra prije Zabranjenog podmazat, a i poslije.
#fakenews
Dje je zabranjeno pusenje?
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ja u meksički ili smash ili onaj kokotov rep sva tri su bez gužve i muzika okey skroz a pivo dobro.
Će krenuvamo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks