MULTICOM
https://www.multicom.me/s/bf2024
F&F 30% na sve + dodatni popust ko ima loyalty karticu.
Poručih prvi put patike/cioele preko neta, dako se poklopi broj.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Ispred Multicoma jutros gužva prije 8, od auta se nije moglo proći.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Neka im je sa srecom taj jedan artikal sto je svako od njih kupio. Svakako je bilo finog popusta za neke stvarcice.
Ko je ufatio ovaj PS5 Pro svaka mu cast
Njih troje, valjda se jedan pojavi odje na oglase![]()
Trenutno Ananas.me ima promociju za svaki račun preko 80e popust od 20e.
Uzeh Marchall bežične slušalice za 65e. Nema ih niđe u svijet za tu cijenu
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Samo da je jeftino a przi li glavu ko ga oni
Sent from my iPhone using Tapatalk
To ja da ne slušam politiku u kafane.
Manje će glava da me boli
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Zapala mi je za oko ova black friday akcija u Cungu, konkretno ova friteza na vruc vazduh pa sam malo istrazivao.
”MaxTech” kao brend i ovaj model friteze “AF4502” ne postoje. U pitanju je Kineski “garazni” brend, tj. fabrika koja proizvodi izmedju ostalog ovu i slicne friteze i koje prodaje na veliko pod nekim raznim “brendovima” (ovo se takodje narucuje i personalizuje). “Ningbo Enchante Electric Appliance” je proizvodjac a kao sto rekoh “MaxTech” je random ime samo na kutiji proizvoda. Ove friteze od 4-4.5l se na Alibabi i slicnim sajtovima krecu oko $8 po komadu, a one sa vecin kapacitetom su malo skuplje.
Zanimljivo mi je da sam takodje nasao da neko iste na FB oglase prodaje po “promo akcijskoj” cijeni od “samo” 99€ po komadu. 😂
Nisam istrazivao, ali pretpostavljam da je ista prica i oko ovog blendera koji ja na nevjerovatnoj akciji sa 85€ spusten na samo 16€! 🤭
![]()
A realno nista novo, kad mogu italijani kinesku robu da prodaju kao italijansku mogu i ovi nasi air fryere. Ista je stvar i za tostere, fenove, miksere i tako te sitnice. Sto ne znaci da su te stvari loseg kvaliteta...
Realno je dzabe, ako išta valja…igračka toliko košta…
ima li dje kakva jelka vrhunska da je na popust dobar
ps. mislim na novogodisnju jelku
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne znam kakva je situacija sa Roki Pistolatom, izgorio im je komplet magacin, ne znam jesu li otvarali uopšte ali tamo bjehu stvarno vrhunske jelke. E sad, da su jeftine nisu ali su imali ubjedljivo najbolji izbor.
poci cu taman da pogledam rade li . Skoro kad sam polazio vidjeh onako iz kola da utovaraju u kamion ono sto je izgorelo ali mi djelovaase oni spratovi ispod operativni
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Hoće.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
#fakenews
Ako ispratite kakav TV da je na dobar popust javite
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks