Znate li dje se moze nac tepih 3x3 jer ga ne mogu nidje nac na ona standardna mjesta kao sto su pjaca u tuze, gintas, galerija podova, cilimara...
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
Genijalno... mora da ce elektro program u opstinu da se mijenja....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Znate li dje se moze nac tepih 3x3 jer ga ne mogu nidje nac na ona standardna mjesta kao sto su pjaca u tuze, gintas, galerija podova, cilimara...
Послато са SM-A715F помоћу Тапатока
https://www.facebook.com/share/1D7tgcabJ3/
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Ima li đe da se iznajmi putnički kombi?
Napominjem treba mi noviji kombi,da ne mislim ima li kočnica,i oće li se pokvarit neđe u putu.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Guglaj Nava rent, Montenegro tourist service. Pogubio sam brojeve...
Ima li neka pretplata za zelenu zonu parkinga na cineloj teritoriji PG i koliko košta?
Neko mi veli 7€/mjesečno!?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
to vazi samo za stanare i dijele ga na zonu 3 i zonu 3 preko morace
moras imati adresu ili ugovor o zakupu u nekoj od ulica koju pokriva zona 3, pa onda sklopis ugovor sa parking servisom i nakon toga mjesecno placas
alternativno, mozes imati i nekog od familije na tim adresama, pa da im das punomocje na auto, pa da oni to odrade ako su ti voljni pomoci
ako nijesu sta mijenjali skorije kad dobijes stanarsku kartu mocices da parkiras na cijelu polovinu grada sa tvoje strane moracetako je bilo, ali moram priznati da nijesam ispratio jesu li sta 2 nove uprave mijenjale
znaci i oko solitera kod gintasa, i centar i sve dje je treca zona
jedino ako odes u blokove dje je treca zona ti nece vaziti to sto imas vec moras regularno platiti parking
Doša novi trener na bazen SC Morača,upoznaje se sa đecom i svakog pita đe živi.Moj nije znao da mu objasni đe,pa mu rekao tačnu adresu.Pita ga trener "pa je li to Preko Morače",veli mu moj sin "Jeste".
Ja se ubih posle toga da mu objasnim koji je dio grada "Preko Morače",a on logički :"Ali naša zgrada je preko Morače iz Sportskog Centra".
Reko,zaboravi.U pravu si.
Nove generacije.Jedino znaju đe je Delta
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Podneseš zahtjev parking servisu sa tačnom adresom i oni će ti u rješenju dati spisak ulica (kvart) u kojima možeš da parkiraš u zoni tri za 6 eur mjesečno.
Za sve druge kvartove u zoni tri plaćaš standardnu kartu. Ne možeš recimo sa rješenjem za zonu tri Preko Morače da ne plaćaš zonu tri u Siti kvartu...
Ima li sto za citav grad?
znaci izparcelisali su?? nekad su samo dijelili na 2 obale...
Po Tivtu je neki problem lutajucih divljih goveda. Da li se to moze udomiti?
Ne nego cijelu treću zonu, sve tu oko Gintaša, Pejton, Oktobarske revolucije, kod Uprave carina...sve to tamo...kod one ekonomske na onaj parking...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks