Ima li nedje da se pojede burek masan da curi mast ka po Beogradu i da je kolicinski ili je sve to suvo malo nikakvo preskupo da mora doma da se pravi burek kako dolikuje
I prije sam pisao...burek trougao u Dimi u Dalmatinsku cista desetka a bgm trebaju 2 da se coek najede
*VEOMA JE VAZNO DA SAD NE KRENE PRICA DJE JE U PG NAJBOLJI BUREK*
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Last edited by mistery; 08-11-25 at 12:25.
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Ako oces dobro mastan burek, tu je Sonja neprevazidjena.
Oni burek ne peku u pec, nego u fritezu.
Teško da može masniji bit...![]()
E vala i kod Vukcevica. Ono je uzas.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kod Vukcevica je stalno red. To mi je misterija.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Ja sam ga samo jeo kod ovih u Dalmatinsku...masan knap, bas sve kako treba. Pravi burek
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
Dobar burek sam pojao u Bar u Celugu, pekara Evropa, bas dobar.
A slane palacinke u Francin hotel katastrofa.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
TajMahal, Dubrovnik. Pokid!
Ime zvuci kao da se radi o orijentalnom restoranu a ustvari je Baklanski da ne kazem Bosanski. Vjerujem da ga neki Sarajlija drzi. Skup za nase navike za meso ali dobar.
Ajde neko vau jelo po ovoj cijeni, ali ćevapi, a nemojmo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Burek 18 eura... jedino ako ga na gole grudi donese...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Meni je najljepši burek u Tuze "Hari Mata Hari".
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Zumirah fotku do max. ne bi li vidio tačku ili zarez između cifara...ali...neeema.
Ne znam,ovo bi platio jedino gastrabajter na samrti na Novom Zelandu ili Australiji da ne preseli na onaj svijet željan bureka.
Eventualno,da se jednom-dvaput za 9 mjeseci udovolji trudnici...a i to pod uslovom da je prvorotka
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 09-11-25 at 11:08.
to su cijene za elitne turiste iz inostranstva koji te cifre i placaju inace bi im propali biznisi a cijene otisle dolje.
Cijene su oder u Dbv.
Bili smo i u Proto, kao fensi restoran na stradun. Reklamira se kao riblji restoran, ali ima i nekoliko jela od mesa.
Narucih janjeće kotlete, donese mi 200gr mesa u vr glave, 50e, ostadoh gladan.
500e racun za nas 7.
Ali to su cijene za zapadnjake. Ili da se sklopi biznis dil pa ce se investicija isplatiti
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pa ovo su vam cijene u Forzu na Kuk, ne morate do Straduna. Čaj pet eura, ni kriške limuna nema, kolač 8 ojra.
Elem, u Diplomat čekamo doručak 45 minuta, raspitasmo se kod konobara poslije pola sata, veli za 4 min, haha. U međuvremenu on se istresa nekim momčićima na praksi, između ostalog jer su pogrešno čuli da gosti oće dvije cijeđene pomorandže, baš ih ono kinji da moraju platiti ako ih neko do kraja smjene ne naruči. I kad nam donese jelo, izvinjava se, nudi na račun kuće da popijemo nešto, ne treba kažem, veli evo po jednu cijeđenu pomorandžu!
U Protokol razne paste mnogo dobre!
Sent from my phone
Za svakoga ima, za svaku klijentelu, da bira. Meni, recimo, nije bitno da mi je porcija da dvoje ne mogu da pojedu, a da nije nešto....radije manje, a ukusnije. Osim toga, nije isto jesti u restoranu sa 5 zvjezdica ili u nekoj najobičnijoj kafani.
Što se Forze tiče...znam familiju, svaka im čast za sve što su napravili i treba. Ja bi onaj pogled odozgo samo platila...dakle, bitno je jako i đe se nalazi objekat. Eto toliko...ne znam ni što će mi ova priča.
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks