Aha, vele ne smijes prutom jer to utice na psihu djeteta, negativno.
Prema tome, šta da ti kažem?
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Ako neko zna gospoju iz DG i djeda iz NK neka ih uputi da se ne vozi srednjom trakom.
Posle 10 sviranja su se makli desno i nakon sto ih je kolona koju su napravili pretekla ladno su se vratili u srednju traku.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pa to pretices desnom i ful send.
Prema tome, šta da ti kažem?
Interesantno.![]()
A Barani su najjaci
https://www.cdm.me/hronika/bar-uhaps...ohola-i-droga/
Last edited by Apolo; 25-10-25 at 15:46.
Rijetko se pojavljujem u ovim krajevima foruma ali ovo je jedini način da izbačim bijes iz sebe, kad već ne mogu ništa, da ne pričam o oslanjanju na gradske službe da dođu i pišu kaznu ili pokupe govedov auto.
Prosti jadi što ja ne mogu da uđem na parking od zgrade ili do garaže, snašao sam se i parkirao na nekoj od obližnjih kaljuga, nego ljudi ne mogu ni da izađu s parkinga, a pogodilo se baš da je neko od komšija pokušavao da izađe i čekao.
![]()
Od toliko "ludih i uzavrelih glava" koje ova drzava baštini, prosto ne mogu da se načudim čudom da takva neka glava ne krene da lomi auta ovakvih degenerika, da im buše gume, da ih oštete u bilo kojem smislu....
Osim normalnih ljudi koji trpe u ovakvim situacijama čudi me da se ovakvi degenerici nikad ne nadju na meti nekih "ludaka".
To je zbog toga jer bi to bilo okarakterisano da radi neki ludak, jer si ludak odnosno bezobrazan ukoliko bezobraznome skrenes paznju da je bezobrazan. Ne velim da se buse gume ili nagrdjuje vozilo ali i kada skrenes nekome makar i rijecju paznju na njegovo ponasanje on ce smatrati da je tvoje ponasanje primitivno.
U Crnoj Gori se nema vise pravo reci nekome da je bezobrazan kada parkira da se ne moze proci, da je glibavih ruku ako ne plakne iste nakon sto u toaletu otrese ricumu jer to treba tako, da je nevaspitan ukoliko glasno vice da ga svi cuju jer online sastanci,jednostavno ce postavitj pitanje ko sj ti da im tako nesto kazes. Ludak nevaspitani bezobrazni.
Sent from my iPhone using Tapatalk
PG*MB884
Dva bolida u bijelog Renola Klijasa.
Vjerovatno drogirani, svakako bez grama mozga.
Konstantne makazice i preticanje u zatvorenim krivinama, bacanje smeca kroz prozor.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Goveda iz katastarske opstine Bijelo Polje,koja ne umiju skratiti svijetla u saobraćaju,kad neko ide u susret njima(govedima).
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Da oce skratit' duga sve bi drugo izdrž'o.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
James Tiberius Kirk
Nemojmo, drugari, nemojmo. Jutros me je ispred policajke, čija je uloga da reguliše saobraćaj ispred škole, u traci posjekao vozač koji joj se bukvalno ispred nosa uključuje iz sporedne ulice. Njoj sam trubila, pogled joj bješe neopterećen.
bas ne kapiram voznju motora svih oblika i velicina po biciklistickim stazama na trotoarima..
svaki dan nekoliko skutera prodje tako, a malo proje gledam covjeka koji vozi neki od onih bmw-a hondi i sl sa sve koferima...
kapiraju li ljudi da im nije mjesto na trotoaru???
Naravno da kapiraju, al isto tako kapiraju da nema ko da ih makne sa tog trotoara pa ih boli jaje
Danas gledam na retrovizor (stojim u koloni) momak iza mene na el trotinetu ide trotoarom, pa uskace na pjesacki na trotinetu i odjednom odlucuje da se ukljuci u saobracaj na bulevar.
Valjda je prebrzo vozio i jedva je izbjegao da me udari pozadi i popeo se opet na trotoar.
Kako se ovo zakonski regulise da npr nije uspio da izbjegne i da je udario? Kako se od njega naplati za eventualnu stetu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
Veću će on sebi štetu napravit nego tebi ako se zakuca neđe. Iskuliraj i nastavi sa svojim životom.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks