UX kod Magenta TV je za zatvor, doživim stres kad god hocu nesto da pogledam sto nije live.
Pozdrav ljudi, imam neki paket sto sam potpisao prije neki dan, dje sam dobio magenta tv preko aplikacije da koristim. Medjutim to se lako instalira na neke tv, a na moj filips uopste nije moguce zbog OS-a koji koristi phillips. Nego da bi to mogao da koristim uzeo sam smart box android, i naravno opet ne moze. Pise :
This app cannot run because environment is not secure and your data may be at risk.
Zna li neko dal to moze da se rijesi i kako. Imam pravo na dva tva da koristim tu aplikaciju a ja nmg jer jmam hisens i phillips. Mislio sam ovo ce rijesit ali dzabe izgleda?
Na bbc earth zvuk nije u skladu sa slikom, jedno kasni 3-4 sekunde. Pogotovo je izrazeno kad se vrati neka emisija da se gleda
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Slusalice JBL kad povezem sa risiverom zvuk kasni 10ti dio sekunde, ali dovoljno da je primjetno. Moze li se kako to napravit?
pokvario mi se tv, nema osvjetljenja a ima zvuka
na kojim brojevima su muzicki kanali?
Da nisi iskljucio ekran, a da ide samo zvuk…?
Primakni svijetlo sa telefona i mozda mozes da vidis sta je na ekranu…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Sale; 07-11-25 at 16:05.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
danas saljem poruku gazdarici da je crkao tv a ona mi daje broj da zovem telekom
inace prvi put cujem za termin iskljucio ekran a da ide samo zvuk
Ima to u opcijama.
Ali se ukljuci kada taknes dugme na daljincu
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
mislis da nisam probao da iskljucim i upalim tv a da tom prilikom nisam provalio da nema logo prilikom startovanja i da nisam palio blic i uperio u ekran?
nabodoh nesto na 122, ne znam sta ali ne treba mi drugi tv
kontam da su ostali tu okolo, gore-dolje.
Je li još nekom od danas na Magentu sledeća situacija:
Što god je selektovano na ekranu je uokvireno zelenom linijom(tipa selektovana emisija na epg,selektovana selcija u početnom meniju...i još mnogo toga).Moguće neki update da je rađen i da je to za bolje uočavanje onoga što je aktuelno,ALI,problem je kad se izabere program,sklone se sva obavještenja ,ostane taj zeleni okvir i oko cijele sloke na ekranu?!?!
Da čekam da nalegne ili ...?
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Oce li otkljucavat programe pred ove praznike?
Nece, bice otkljucana samo videoteka
Mozda jedno glupo pitanjeiako nema glupih pitanja nego glupih odgovora.
U HN imam internet i android box ai njega koristi sestra jer zivi tu stalno, Ja na spratu ima ruter i tv, da li iz Pg mogu da ponesem svoj box i dolje ga nakacim ili je vezan za broj telefona?
Nije moglo. Da li su u međuvremenu dozvolili ne znam, mada sumnjam
Lupiću možda, ali mislim da je vezano za IP adresu.
Svakako, ako uspiješ, javi ufatićeš i meni muštuluk
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Last edited by joni; 29-12-25 at 14:28.
Ako je onaj android njihov moze sto ne bi moglo... Imas wifi mozda bude kidalo ako bude slabija konekcija ali nema bas razloga da ne radi
A ako ti paket dozvoljava imas i onu magenta aplikaciju naravno ako je taj drugi tv smart
Ako zapnes nešto pisi neces biti bez tv
Last edited by darko cfc; 29-12-25 at 20:45.
Satelitski resiveri/oprema
Hvala momci.
Tv dolje mi nije smart, imam pored i ruter i wifi i mrezni kabal, sve kao bude mogao raditi. Ponijecu ga pa sto bude![]()
Kako su skocile cijene sto je ovo. Ja ovo mahinalno placam, sad gledam da ubacim u dva stana, najeftiniji paket 35€. Dobijas veli samsung i slusalice. A MRS.
Sent from my NX789J using Tapatalk
Vidim ja da će opet da se prave tv pojačala...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Magenta TV radi preko risivera i telefona. Kada se instalira na smart TV, nakon logovanja se pokrene i odmah crashuje. Zatim se mora ponovo instalirati da bi se opet pokrenula i naravno opet crash. Tehnicka podrska je nemocna...ima li neko slicno iskustvo?
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
Koji TV? Koji OS na TV?
I tako dalje i tako bliže...
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks