Specijalno državno tužilaštvo (SDT) formiralo je predmet protiv predsjednika Jakova Milatovića povodom krivične prijave koju je NVO Crnogorski forum podnio protiv njega zbog odluke da posthumno dodijeli državni orden mitropolitu Amfilohiju. Iz Kabineta predsjednika Crne Gore saopšteno je da pozdravljaju ažurnost SDT-a te izražavaju podršku brzom i efikasnom završetku postupka.
Sto bi Milo rekao za NVO "bravo kreteni"
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Toliko volim Tursku da sam bio cak 0 puta u istu. A ako si gore citao imao si priliku da vidis sta mislim o turskom narodu, nego je mozda hercules izbrisao, a ako nije mogu ti kvotovati (ili sam nadji, nije tesko). Ja vrlo dobro znam za koga bih navijao u mecu CG : Turska, nisam siguran za tebe kad je u pitanju CG vs Srbija. A ljubav prema Crnoj Gori mozemo testirati i u postovanju zvanicne zastave, himne, Ustava... opet nisam siguran da bi bio veci patriota od mene
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ovo za Srbe znači stoji
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Najlakse je tako voljeti himnu i zastavu, takvih ima kolko oj
Šćekić voli svoju zemlju... ali koju?
Misliš najlakše je tako državu voljeti
Iskoči mi maloprije
I danas ista priča. Jedan od rijetkih političara koji je ostao neukaljan.
https://www.facebook.com/share/r/1K8svD4pWR/
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 05-11-25 at 17:35.
Ne propustimo vijest dana
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Dan je obilježilo i fekalno ujedinjenje
https://x.com/andrijamandicdf/status...MNfGKNr96RlWvw
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tko leti, vrijedi...
Ovaj će da se šlepa na očevo ime još dugo izgleda. Najsramotnija “radnička” stranka na planeti zemlji. Šta je uradio za radnike u crnoj gori,ima li idje malog mutavca da se oglasi? Ili će samo kao i mnogi u parlamentu da ćute za 2,3 hiljade eura. Pih. Doduše,mi nemamo ni stranku penzionera ni radničku,ništa.
Radnicka stranka sastavljena od najvecih neradnika u drzavi, beale tamo![]()
Фали једна Демократска партија ухљеба.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Чекај, јеси ли ти оно поменуо да се ово на Забјелу не би могло десити у времену тога Броза?
Е па, био је Броз жив кад је један Албанац избо на смрт једног момка у Никшићу. Гомила је ишла кроз град и све поломила што је и личило на власништво Албанаца и кога су затекли унаказили од батина.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Kako su se zaokruglili poslanici .... da ih ne ureknemo svi po 5 kila vise... nema gladnih...
Budvanska policija uhapsila je jednog, a traga za drugim turskim državljaninom za koje se sumnja da su jutros pokušali da otmu svog sunarodnika
To je Vijestima nezvanično potvrđeno u policiji.
Kako saznaju Vijesti, turski državljanin je prijavio da su dvije osobe pokušale da ga otmu i da je uspio da pobjegne.
Jesu li turski ili Azerbejdz...ili kurdski ili azijski... jos se ne zna...
Dobri i nedužni Turci... Ma to im sigurno podmeću zli policajci i neki politički subjekti iz susjednih država.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...2-miliona-eura
Kapa dolje za ovo,svakoga ko je sa strane dosa tretirat identicno.
Svako i najmanje krivicno djelo,mrsh iz cg uz zabranu ulaska.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks