skoro je na yt bio video lika koji je radio servis tog mjenjača, izgleda lagano
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Onda je servis toga mjenjaca picking dim.
Prema tome, šta da ti kažem?
skoro je na yt bio video lika koji je radio servis tog mjenjača, izgleda lagano
Izvinite ako je bilo…
https://www.instagram.com/reel/C4k9O...FxZ2UyZzhpMTUw
Znam da je bilo, ja postavio.
Last edited by TAKUMI; 19-07-24 at 08:05.
Ne znam je li bilo…
https://www.instagram.com/reel/C8HXI...p3enluYWZsc29n
Nije.Postuj opet.
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ako neko hoće da kupi automobil više-srednje klase onda je knjiga ,,pala na tri (njemačka) slova": Audi A6, BMW serije 5 i Mercedes-Benz E klase. Ima tu još (egzotičnih) konkurenata: Volvo S90, Jaguar XF, Maserati Ghibli, Genesis G80, Lexus ES,... Uglavnom, ako se u proizvodnji nema automobil u ovoj klasi teško da se ta marka može smatrati premijum, a Alfa Romeo nema od prestanka proizvodnje modela 166 predstavnika u ovoj klasi. Najavljen je novi model za 2027 godinu., ali izgleda neće imati standarde koje očekuje (razmaženi?) kupac EU, pa će po nekim pričama (specijalizovanih novinara na osnovu indicija) ova limuzina biti namenjena kupcima u SAD i Aziji (djeluje kao priča sa DS9, a obzirom da su pod istom kapom...). Ajde da vidimo.
Sent from my Motorola 8400
Last edited by wulfy; 28-10-24 at 20:54.
Na kraju nije ni Milano, automobil se zove Alfa Romeo Junior
Tehnika je, manje više, ista (osim platforme dijele još podosta tehnikalija), no bar se izgled limarije razlikuje…
Opel Mokka
Peugeot 2008
DS 3 Crossback
Jeep Avenger
Fiat 600
U Stellantis se može birati šest automobila SUV niže klase, koliko je to dobro ili loše presudiće tržište.
Znaci na kraju ipak Jeep sa telefonkama i trokutom naprijed![]()
Promasili su salon. Mercedes, Audi su preferecijalni.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Nije ipak ovo top menadžment
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
https://vm.tiktok.com/ZMSyKwNbb/
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Maserati od 200000 eura.
Branorro Milano Junior
Alfa Romeo Junior (Jura se fura)
Alfa bez identiteta.
Tako je. A probali su sa ovim nekim sitnicama ali nije to to. Mada izgleda lijepo.
Da su bar stavili jedan jači čisto benzinski motor...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Alfa Romeo Giulia... zadnja prava Alfa... Marko Tomac radi recenziju polovne, dosta dobro uradeno
Zadnja prava je bioa 147 GTA.
Oni pravi okoreli Alfisti će ti reći da su Alfe pravljene do 1986 godine. Posle toga prelaze u vlasništvo FIAT-a i dosta toga se mijenja. Ipak, ja bi rekao da su Alfe 90tih godina jedine prave Alfe. Nisam objektivan, jer su Alfe iz tih godina bliže meni i mom detinjstvu i odrastanju, pa čak i prvo auto koje sam kupio bila je 146ica 1997 god. Posle nje su se nizali modeli većinom iz 90tih i početak 2000tih god, tako da moje mišljenje i nije objektivno.
Rekao bi da je u ovo naše modernije doba zadnja prava Alfa, 155ica. Od motorizacije do trapova, limarija, izolacija, kvalitet plastike i završna obrada, perfekcija. Dizajn neću da pominjem.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks