zlatilo se elektricno, samo razmisljas oce li se zapaliti dje, drugo nista.
Zlatio se taksi, pa ne brineš o cijenama goriva, plivajućem zamajcu, servisu (velikom i malom), kvačilu, registraciji, osiguranju, gumama i zimskoj opremi...
Samo daš pare i uživaš.
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ko ima najbolju kasko ponudu znate li?
Ima li iko da daje dvije godine?
Sent from my SM-F766B using Tapatalk
Ljudi vozite bicikl,nema menjaca nema egr i dpf ,nema dizni nema veliki i mali ni guma...
Prednosti zelena energija nema rizika od bolestina,ne placate goriva i akcize i poreze niti parking,ni radare ni kazne parkiranja..
Zdrav i uredan zivot zivite...
Ajd u zdravlje i u pamet se...![]()
obriši suze mala moja
Ajde ajde, znate naplatiti dobro, a pola vas kasu ne umije upalit, a kamo li otkucati račun, pečatirat garanciju i stati iza svog rada, no APP sistem od šegrtstva pa do penzije.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Last edited by guvarana; 01-11-25 at 19:25.
Stay salty.
Oces da kazes da continental ili ina koji musterija donese i onaj koji majstor kupi nijesu isti. A sto se garancije tiče ne daje je majstor nego priizvodjac imao sam par slucajeva, vrati se set, ispuni se jedan formular navede se auto, na koju km kad je ugradjen, taj koji je donio dobije novi set, a pokvareni re reklamira proizvodjacu.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Meni bi bilo najlakse da ti odradim veliki servis, da uzmem 200 eura i da ti kazem ako bude problema, tj. ako ti pukne kais i iskrivi ventile idi i zali se onome koji ti je prodao set, a tamo ce te pitati ko ti je ovo radio, taj i taj, izvini, mi sa njim ne saradjujemo, ne znamo o kome se radi, ne vazi ti garancija.
Injekcija, prevedi sistem na crnogorski i odgovori mi, je li tako ili nije?
Prema tome, šta da ti kažem?
Nijednom, zato sto koristim OEM kaiseve (Contitech, dvobojni SKF) i kombinaciju SKF/Litens (OEM) natezaca/rolera i zato dajem 120000/8 god.
Last edited by TAKUMI; 02-11-25 at 08:30.
nabavku djelova treba ostaviti majstoru i naravno ocekivati garanciju u slucaju da nesto ne bude kako treba.
ostavljati auto majstoru ne treba nikako, nego dogovoriti termin i vrijeme popravke.
ja bih volio da svaki put gledam sve sto se radi, zato sto me zanima, ne zato da bih kontrolisao majstora...ali majstori uglavnom ne vole to.
Kako ne treba ostavljati auto majstoru? Hoces li da ti majstor dodje kod kuce da ti radi auto?
A ovo zadnje, to ces na jutub, ne kod mene.
isto tako ne postoji nista prostije za auto servis od malog servisa koji se radi za max 30min a opet i tu kiksaju mnogi.
tipa kaze mi da se zakazuje danima unaprijed ili da im ostavim auto ili da nemaju bez comline filtere...pa ne vozim nekog jaguara oldtajmera da nemaju bosch i slicne filtere.
ili da im je muka izguglati i doci do info koliko ulja ide u motor pa dje treba 3.2l sipaju 3.5l jer je 'filter od ulja veliki i u njega staje pola litra'
tesko je nasuti 3 litra pa dosuti jos to malo (nije ni komplet staro izaslo napolje)
Zavisi od auta do auta, npr. na Yarisa 1.0, 1.3 ili 1.5 mali servis se radi za 7 minuta. Na GLE350d 2016 za sat i po.
Ja sam dvojicu pozdravio, dok sam cekao da preuzmem svoje auto, oni drugom sipali iz bacve neko no name, a iz smeca vadili boce Castrola i stavljali u gepek musteriji.
Isto pojedini "postenjaci" rade i sa djelovima. Razumijem ja da ljudi ne vole da im musterija pametuje i smeta al pojedini su se toliko izbezobrazili da im nikakav fukarluk nije stran.
Sve je tacno kako i sami kazete za obije strane medalje,kod mene tih problema i kompleksa nema bilo ko moze da gleda zamjenu cak i djelove i staro ulje dobije u ambalaze nazad,jer sto bih ja skupljao otpad i pretakao pregorelo ulje i sl.
Znam da niko od uvoznika ulja ne daje ambalaze za staro ulje jer inspekcija ceka neciji nemar i gresku![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks