A to je zbog ovih kiša, inače bi oni i prije roka završili.
NOT
Javljam se iz Vojislavljevića, još nije završena eksproprijacija
Sent from my iPhone using Tapatalk
Na ovoj fazi koja je početa ima 6 slučajeva, moj je jedan od tih. Mi smo između Palje i kružnog toka
Vjerovali ili ne, na oznacenih 963m trenutno ima 6 lezecih + 1 zeljeznicki prelaz. Prosto fascinantan podatak i mislim da je ovo sigurno svetski rekord, mogli bi ovi iz grada da se prijave u ginisovu knjigu rekorda za dvije kategorije. Kad se Nikole Tesle zavrsi do kraja, ne sumnjam da ce na tih dodatnih 660m postaviti bar jos 3-4 lezeca. Samim tim moze da se doda i u 3. kategoriju - najvise lezecih na 2000m puta.
1. Najveci retardi u istoriji covjecanstva.
2. Najvise lezecih policajaca na 1000m puta na svijetu.
![]()
Kad drugacije ne mogu rijesiti cobane koji slalom voze kroz grad, prodjem jednom u mjesec tuda i kad god je spustena rampa neko leti pored kolone i provlaci se prije voza
Nije to resenje kad ispasta normalan narod zbog pojedinaca, cak sta vise ovo je nikakvo resenje jer ti koji prave slalom voze krntije i sigurno ne koce previse na lezeci. Adekvatno resenje su 2 staticna radara i bum, svi mozemo da vozimo 40-50 normalno bez stajanja svakih 120m na usrani lezeci.
za nebrojano tema smo odje isto komentarisali - konstantno se rjesavaju posljedice, a nikad uzrok... tako nam je u svemu, ne samo u saobracaju
"ne mozes" da naucis ljude na ne parkiraju na ulicu - ocrtaj parking
"ne moze" da naucis ljude na ne parkiraju na bulevar - stavi stubice
"ne moze" da naucis stoku da je 30/50/80 ogranicenje - metni lezecih
"ne moze" da naucis ljude da i drugi imaju pravo da se ukljuce u saobracaj - metni lezeci
...
mogao bi ovaj spisak daleko da ode
sto se tice ove objave za spajanje bul Save Kovacevica (poznatog po tome sto ima 2.5 trake umjesto 4) i Jovana Jovanovica Zmaja - za 8.000.000 nece isplatit ni odstetu ZICG za rusenje/pomejranje zgrada i mreze![]()
Mozda je plan da se ne isplacuje odsteta ZICG jer su oni dobili pare za rekonstrukciju ranije ove god? Mozda ce BAR znati.
Ide podvoznjak tamo. Mozda i najkorisniji projekat tj ulica u sigurno poslednjih 10god
f6
Mislim da su počeli samo da bi se ispoštovali rokovi grantova
Nema za to grantova. Da ima zavrsilo bi se ovako nista.
Inace pogledajte elisa koje su dugacke 83 metra i zbog koje su sjekli kruzne tokove. Masala.
![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Niksic-Savnik, kako?
Prema tome, šta da ti kažem?
Lista kapitalnih projekata za 2026. godinu:
Samo ću ovo za saobraćaj okačit:
Adaptacija putnog pravca Andrijevica – Jošanica (778.000 eura);
Rekonstrukcija puta Berane – Petnjica (Budimlja) i dogradnja trotoara (1.579.173 eura)
Rekonstrukcija lokalne saobraćajnice od Hotela Berane do Lisijevog polja (Luška ulica) (5.562.277 eura);
Izrada glavnog projekta i izgradnja saobraćajnice “Nova 1” – Danilovgrad (3.000.000 eura);
Izgradnja javne garaže Žabljak (3.157.554 eura);
Rekonstrukcija magistralnog puta Virpazar – kružni tok “Obilaznica Golubovci” (4.946.859 eura);
Rekonstrukcija regionalnog puta Danilovgrad – Markovina (I faza) (500.000 eura).
Sta im je Nova 1 u DG?
Mislim da je to ona brza saobraćajnica do Nikšića nova, nisam siguran, nemoj mi vjerovati
Izrada Glavnog projekta i izgradnja saobraćajnice “Nova 1” u obuhvatu DUP-a Ostrog-Glava Zete, Danilovgrad;
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks