Moram
Jesi probao
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Prenosim samo
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sa okrajcima od bifteka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ananas bim bum tras. Ima ona konzerva sa komadicima, fino je to ko moze. voli li ko mango i avokado eto ga ima kolko goj oj
Meanwhile, u Akademiju bacon burger, prva liga
Pica zalogaji kod feta su najjaca stvar na svijet, jos kad su vreli lele
Munchies, prijatno iznenadjenje.
Dobar burger, profi.
U rangu sa Fajnl Tacom
Kada pogledam ove cijene, kod Kneza je džabe
Living on the EDGE side
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Zlatibor u Zetu, riblji paprikaš, krap u zvona, jegulja, ukljeva, bez greške.
Jeste
Vazda su bili doktori za ribu
meni ovo uopste nije privlacno.
neka riba koja ne izgleda nesto, uprzena u tonu suncokretovog ulja, toliko glava i repova...
ja bih od svake imao da pojedem po mrvicu i namucio se da pojedem cijeli pleh a ostao gladan na kraju. :/
Bilo je na stranici ranije riječi o zdravoj hrani u Central Pointu, "Zdrawi kolači & HFF", ali zbog bizarnih reklama. Kako ne smijem da unosim rafinisani šećer, par puta sam svraćao i kupovao njihove kolače bez šećera, i preukusni su. Radnice sam nekoliko puta pitao da mi potvrde da su kolači bez šećera, i svaki put me uvjeravaju da jesu. I večeras dok čekam da mi spakuju parče torte, pitam radnicu da li su i čokolade koje koriste bez šećera, na šta mi ona ladno kaže da nisu, već da koriste normalne čokolade sa šećerom. Navodno, one bez šećera ne mogu da se oblikuju kako treba. Na instagram stranici čak jasno navode da koriste sastojke koji su bez šećera. Zastrašujuće je koliko ljudi ovdje nemaju svijest da jasno i istinito iskomuniciraju, pogotovo oko stvari koje su važne za zdravlje.
Samo ono sto doma napravis je sigurno. Ostalo je prica pricina.
Inace to 'bešecera' je puno masti, radi oblikovanja i ukusa, pa nista nije bolje od rafinisanog secera.
Sent from my SM-A566B using Tapatalk
Pusti bolje, gore generalno gledano. Ako neko NE SMIJE nesto, ma koliko zvucalo banalno drugim ljudima NE SMIJE. Ja npr ako pojedem plazmu bolje da su me crnci silovali... A reklamira se kao prezdrava za bebe i zvuci benigno svakom. Kao lose mu je od plazme, misle da sam prsnuo![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks