Koliko je neka prosjecna cijena zamjene seta kvacila, VW Caddy 2.0tdi, 2017god, evo moram i majstora sto mi radi oko auta 15godina da provjeravam sa cijenama jel 150€ realno ili je to skupo!!!?
Pausalno pitanje za set kvacila,ima ga i skuplji i jeftiniji ,opcija sa startstop i bez SS,precnika 228mm i peecnika 240mm...
Razlika bude jer je kedy radjen sa cca 63kw pa do 103kw..
I treba da ga proveriti mester je to![]()
Odlicno, vidim ja da mu sve više ličim na ovcu u poslednje vrijeme, ne pitam ništa, dovezem, ostavim, platim mu stvarno preko računa ali naravno ne kao pravnom licu nego automehanicaru tako da tu nema da plati ni pdv-a ni nista.
Bice da me zove, da pita šta radim neće proći 15dana, pa cu mu da puštam vunu.
Sti rekoste, dje ima da se kupi ona zelena Sonax krpa, sa jedne strane je kao sjajna,
![]()
Last edited by mexiko; 31-10-25 at 16:00.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Pozdrav. Na Seatu Ibizi 2006 oba zadnja elektricna prozora su otkazala. Rade motori i udaraju kad se podignu ali ne spustaju. Nisam jos otvarao ali sam zvao auto djelove da pitam za onaj mehanizam sa sajlom ali niko ih nema cak ni za poruciti.
Zna li neko iz iskustva sta bi moglo biti u pitanju taj cijeli mehanizam ili sta je?
Neko mi rece da ima momak u Budvi koji se bavi popravkom i reparacijom ovih mehanizama, da li neko ima kontakt?
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Last edited by ogard; 31-10-25 at 17:54.
+382 68 006 152 Sveto
Evo ti cojeka u Nk, ima bas pristupacne cijene.
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Podizace popravlja i ranko na tuski put 069 077217
Iz Kotora sam pa bih vidjeo sto blize
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Pa ne mozes odrati ljude.
Prema tome, šta da ti kažem?
Ono kad se mehaničar rastuži što se mušterija naljutila na njega jer nije otklonio kvar a uredno naplatio sve što jeste i nije zamijenio na vozilu traživši isti...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Poliranje karavana 600-700e? Dje to leba ti?
Ja rek’o velis samo poliranje,znam da je bilo nešto oko 200,300e.
A koliko je bez keramike? Jesi li gledala kod Tica sa foruma?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Za profesionalnu korekciju farbe, kako bi to po pravilu trebalo da se uradi ako trazis bas dobar finis, je potrebno 15-18 sati konstantnog rada...
Pranje auta, dekontaminacija laka, susenje, maskiranje, "troslojno" poliranje(gruba-srednja-fina ruka), i na kraju zastita i finis...
Pored toga dodaj koliko ti treba pasti, sundjera, krpa i razno razne hemije za to, pa onda zavisi koju zastitu odaberes (ima jeftinih i skupih i keramickih zastita i voskova)...
Na kraju realno izadje da je satnica ljudima koji poliraju nekih 20-30e, sto nije strasno...Jednostavno je posao koji zahtijeva vrijeme, i kicmu...
ko god misli da je skupo, ima polirku u okov za 50e, pa neka sam pokusa![]()
Tako je.
Tico mi je ispolirao i dubiski oprao Ravulju, i motor, i touch up. 2 puna dana. Ne treba da pricam kako je ispala a cijena potpuno OK.
Prema tome, šta da ti kažem?
Set kvacila za neki mali auto je sada 100e, isto kao i 2020 god., tada su mehanicari uzimali 50e za taj posao a sada 150e za isto to, jedan euro iz 2020. god. vrijedi danasnjih 1,2e, sami izvucite zakljucak.
Umoran sam od svega sto znam
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks