Sprema Azizdrives Seat Leona ARL da pokuša da sruši rekord
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
dobarr
Sprema Azizdrives Seat Leona ARL da pokuša da sruši rekord
Nema rekorda sa tim ARL to je zvakana prica,tresla gora rodio se mis....
Niko da spremi motor i dizne slozi od 50tdi V10 ista tehnika PD injektora...a moze da razvlaci i preko preko tih ocekivanih ARL![]()
![]()
550cc vs 560cc, nije neka razlika
Ko oće jače ide na firad
Zanimljivo je sto pise da je ovaj "rekord" sa samo 290ks, sto za taj motor M57 nije neka prestrasna budzevina(jer fabricki ima valjda 235ks? )...
1.9tdi svaki u grad ima 300ks... ali sto i sami Aziz kaze, jedno je maksimalna brojka, a drugo je kako izgleda ta kriva snage i obrtnog...prednja vuca uglavnom samo slajfuje, neki 4 motion je mozda bolji izbor
Staza je dugacka 20 kilometara, treba to izdrzat...I to nije samo jedan krug...
Na publik sesiju treba ko zna koliko dana i krugova da se sve poklopi, prvo da ti se otvori put da nema guzve, a drugo da ti kao vozac a i auto budete 1/1...
Svakako pratim Aziza, zanimljivo ce bit...iz godine u godinu se dizeli opasno primicu benzincima
Last edited by Laz; 26-10-25 at 19:14.
Ja toga lika ne mogu da gledam/slusam preko jedne sekunde.
Izvinite ako sam nekoga uvrijedio.
Prema tome, šta da ti kažem?
A lik je ???
Da nema ko iskustva sa F10 535i nema jedan jedini na oglase u CG...
mmmmmm sveeeeeh
registarsko prednabijanje daj toooo uzimaj odma
To je N55? Stvarno, koliko zađe rega za njega?
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
Tako je N55 motor 3,0 motor šestak
Nije ultra ozloglasen ali ima problema...
Neke od mogucih komplikacija:
Elektricna vodena pumpa(350e), poklopac dekla sa ugradjenim pcv(pcv obicno crkne) i vakum rezervoarom za verzije sa mehanickim aktuatorom(650e) pumpa visokog pritiska na ranije modele(250-350e), zacepljavanje valvetronic "mazalice" sto moze prouzrokovat ozbiljnije probleme sa valvetronicom ili samim motorom, bobine (50-70e x 6)
Dihtung kucista filtera ulja i dihtung dekla(kao i svaki bmw), kod njih dodatno i dihtung kartera...svakakva plasticna crijeva u rashladni sistem (kao i svaki bmw tih generacija)
s tim sto se mora naglasit da ova auta zalaze polako u godine i kilometre i tu moze bit sto sta dodatno...
a nekad premium auto, sa premium cijenom i jakim motorom, i dan danas odrzavanje zna bit skupo
Last edited by Laz; 30-10-25 at 21:37.
Laz, to je samo 15% od onoga sto je common issues na taj auto.
Naravno, prenaglašeno je sve. Šanse da te 50% toga pogodi u nekih 5 godina vlasništva je mala. Realno je očekivati 1-2 velika problema i niz sitnih i dosadnih.
Prije bih uzeo njega sa ful servisnom nego B58 bez.
Sent from my OP13 using Tapatalk
Stay salty.
E to je prava stvar.
guvarana setas li kroz pg?
karavan hercegnovski s crnim difuzorom
Last edited by Laz; 02-11-25 at 18:21.
Lako mu je da seta kad ima novi lanac.
Pozdrav Forumaši.
Imam f30 318d iz 2012e sa ozloglašenim N47 motorom. Na satu oko ~250k km.
Htio bih mu zamjenit lanac,preventivno.
Prvo sam mislio samo da testiram lanac, ali kad zvah Voli , reče mi njihov majstor da kod provjere lanca može da pukne lanac(a čujem ima priča da kažu dobar lanac,pa on pukne posle par hiljada..)
Imate li preporuku nekoga majstora za zamjenu lanca? Daju li garanciju na km? Kapiram da u ovlašćeni moraju dat garanciju.
Da li samo oem bmw set lanaca ili valjaju i drugi?
Pa da pocnemo....
@Laz imas tu cast....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks