A dje, svi se znaju, niko nece rec da je auto krš i ako oci vade jedni drugima.
Neka ga povede na tehnicki bez registrovanja. Jedan prilicno opsiran sken od pola sata. Neki imaju i dijagnostiku, a mogu i da bace pogled na trapove. Kosta ali nije besmisleno.
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Ja se sjecam jednom kad sam bio u Prima car na Ct da oni imaju full dvije auto dizalice na plac i mozes da dodjes sa svojim majstorom i da ga isprovjeravad sto god oces.. sto je rijetko dobar primjer ali je tesko majstora dovesti jer izgubi pola dana
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Viđeh neku Octaviu, 1.6 tdi, 2014, 105 ks, karavan. Presla nesto preko 250k. Prilicno ocuvana, motor djeluje bez tragova ulja. Unutra jako dobro ocuvana, rekao bih da nije udarana. Uklapa nam se
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
U zivotu nisam centa naplatio a isao sam sigurno 50 puta.
Prema tome, šta da ti kažem?
jesi prijateljima, što bi išao iz PG za CT džabe da gledaš auto nekom random liku
She is only here to annoy herself!
Apsolutno se slažem da treba platiti stručnom licu da pomogne u odluci. E sad, je li logistički teško organizovati, jeste, posebno kada majstor ima posla i naravno da su mu primarne njegove mušterije...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Apsolutno saglasan, laik kupcima se uvaljuju razne rage koje su lijepe na oko a krš mehanički.. ne treba žurit kad se kupuje auto nikad, nego što bolje provjerit.. par puta sam se opekao dobro na brzu kupovinu.. što je brzo to je i kuso što vele stari
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
Ima tu jos jedan problem a tu je iskrenost majstora. Ako ides da vidis neko auto, a ako je to auto smece onda valjda se ocekuje da kazes kupcu da je smece, ali kupci (ne svi) idu sa pricom "ma daj, ne moze biti tako los", "nema veze sto je udaren", "nema veze sto se cuje lanac"...ili "ko ga jebe, ljubomoran je sto kupujemo auto"...
Ja osjecam moralnu obavezu da kazem istinu, a kad su ljudi tvrdoglavi onda cu ga rebnuti kad budu kvarovi da nece znati je li dan ili noc.
Na Cetinju ko kupuje je 90% sanse da ce ubost krsinu od auta koja je prezivjela boga pitaj sta sve ne.
Ali desi se nekad isto da dodje dobro auto,jako rijetko ali nekog posreci
Najbolje ih zaobic jer su svi povezani sa svima,iako se mrze medjusobno kad treba zajebat kupca slozni su
Najjaci su mi sto ne mogu provozat auto prije kupovine,moram bubreg dat u kaparu da bi probnu voznju odradio i to 1-2km
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Za probnu, voznju, moram pohvaliti momka sa MontStar. Odmah je sam predlozio da provozamo auto...
A za nafaku, svi smo culi najrazlicitija iskustva, bez obzira na lokaciju...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ja se vodim sledecom logikom...Auto trenutno moze biti ispravan,
a kako je vozen i odrzavan prije tebe to niko ne moze znat a to bas puno diktira...
Pogledas je li lupan nesto drasticno, je li truo...Ima li kakvih trenutnih ulaganja(da bi ubio cijenu) i to je to...
Sve ostalo je sreca, pogotovo kad kupujes s placa ili od preprodavaca (jer svi uvoze auta da zarade)
Obavezno provozat i pogledat barem 2-3 ista ta modela, cisto da bi znao na cemu si
Dodatno su mi fascinantni zvanicni servisi (Skoda i Toyota konkretno), imaju uslužno pregledanje polovnih auta sa dijagnostikom, po meni apsolutno nije skupo (30 EUR) ali nema termina narednih 10-15 dana...
Odavde ------>
Dovde <--------
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Dijagnostika koju oni rade je glupost.
Ne znam na koja sve auta moze da se vidi istezanje lanca i to neko stanje DPF, ako ne svijetli nista na tablu nema se što kačit dijagnostika.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks