Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
pa e, osim nekoliko ubistava u sred bijela dana, ali to je šala
She is only here to annoy herself!
Doprinose kojoj ekonomiji? Mislis da ide sve preko kase 1/1? A zarada, gdje ide, ostaje u CG ili ide vani?
Nisam za demoliranje, samo sam za to da se pomogne domacim firmama, i da im ne dovedemo konkurenciju.
Zamisli imas restoran a onda ti drzava uvede stranca i daje mu pravo da otvori isti takav restoran, do tebe. Da li bi ti bilo OK?
Prema tome, šta da ti kažem?
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Moguce da nisam u pravu.
Prema tome, šta da ti kažem?
postade krle srbin. ako, ako.
https://x.com/Mosimisemac/status/1983456014314954923
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jesu li to samo Srbi sinoć bili na protest?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
ne bih reka da je sinoć bilo na protestu Crnogoraca i Srbano samo nekih drugija.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ko je krle?
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Krsto Zrnov
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Para je na X, ajde bre
Tu es mon hero.
Tu es mon héro!
Nikakav kontramiting,vec protest protiv uslji na vlasti,primarno protiv saranovica i simuna.
Ако нијесте знали, сад знате. Синоћ се протестовало на погрешним адресама и против погрешних људи.
Богдановић: Ништа од овога што гледамо није случајно, ово је организована операција
https://www.in4s.net/bogdanovic-nist...ana-operacija/
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Originalni snimak koji nije kidan.
Dakle sto ja vidim,napolju se ne desava nista.Da li je bilo frke prije sat,dva dan,dva-moguce,ne ulazim.
Prolaze 2 ili 3 stranca,nasi ih napadaju.
Cetvrti pobratim iznosi noz,koji nakon toga ne vraca sa sobom dok bjezi.
Da li je to taj noz koji im je otet,ili je ispao,ili su stranci nosili noz sto je jako uobicajeno kad se radi o strancima sa tih meridijana,ne znam.
Ocigledno su naleceli na tipove malo vicnije grupnim diskusijama od samih sebe.
Last edited by Sidewinder; 29-10-25 at 12:49.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ne moze se fin protest organizovati bez para tj. sponzora. Spontano se to nece desiti jer broj ljudi koji ima koristi od vlasti je ogroman (kako direktne kako indirektne). Ja smatram da jedini koji mogu da pozovu na protest, a da im se odazove veliki broj malo normalnijih ljudi (a ne djecurlija) su ljudi iz URA-e. Uziva Dritan i dalje u nekoj popularnosti i poznat je svima, ima kesa sigurno da iskesira reklame na drustvene mreze + bina itd i to mu je neka sansa da se vrati u politicki zivot.
Pomenuo bi da to moze i Preokret da uradi ali oni nisu parlamentarna partija, samim tim nemaju finansije za takvo nesto a da podju zajedno sa URA-om ukopali bi se.
Sve u svemu, do izbora vam je tako kako jeste, a posle izbora ce isto tako biti jer ce opet izaci nesto malo preko 50% i gotova stvar, mrka kapa
A mozda je i orginalni snimak dodatno izmontiran...
Sacekajte forenzika, mup i tuzilastvo da odrade posao. Ima strucnijih ljudi...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Jel ovo neko malo lagio?
Ovi sa Zabjela ka ona đed iz vica “A mene su strijeljali”
https://www.cdm.me/hronika/laz-oko-p...u-evo-detalja/
Mada, objašnjavat narodu koji je popuši priču o ošišanom đetetu u Delti koje su oteli Turci uprkos saopštenju policije da od toga nema ništa.
I koji onda ođe patetično pišu “čuvajte đecu”.
A čuvajte đecu od crnogorskog zdravstvenog sistema đe se uguše zdrave bebe.
Last edited by Gagarin; 29-10-25 at 13:01.
Tko leti, vrijedi...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks